Evenementen nieuws: 'Racing Days 2007: Het beste uit de kart-, auto- en motorsport'
Meerijden met echte racewagens tijdens Racing Days 2007

GENK (België), 30 oktober 2007 – Het beste uit de kart-, auto- en motorsport komt 24 en 25 november samen in de Limburghal te Genk. De tweede editie van ‘Racing Days’ biedt nog meer bekijks en spektakel. Naast het ruime aanbod van teams en coureurs die aanwezig zijn, zullen diverse rijders ook de Live Action Arena onveilig maken. De bezoekers maken tevens kans op een rit met één van de waaghalzen in het demonstratiegedeelte.In tegenstelling tot de eerste editie die vorig jaar in Maastricht werd gehouden, vindt het evenement nu binnen plaats. In de Limburghal komen de bezoekers niets te kort. In slechts korte tijd staat het evenement nu al bekend om de enorme diversiteit. Zo is de rallycross goed vertegenwoordigd met onder andere Veltman Racing (Citroën Saxo en C3), Patrick van Mechelen (Subaru Impreza) en Edwin Geraerts (Ford Focus WRC). Ook staan er diverse grote kanonnen uit de autosport klaar om de toeschouwers te vermaken. Het kampioenschapteam uit Benelux Racing League Kampioen, Collé Rental & Sales BRL V6 Team, is aanwezig evenals Carworld Racing en Rudolph Racing uit de Dutch Supercar Challenge.De talenten uit de Formule Ford Zetec klasse worden uiteraard ook niet vergeten. Meer jonge coureurs zijn te vinden in de kartsport. Onder andere Jeroen Claessen Karting en Jeroen Bos Racing zijn present. Dakar-auto’s, motoren en klassieke racewagens vullen de hal verder op. Veel aandacht zal uitgaan naar ‘Indian Pete’, een jettruck met een Phantom F4 jetmotor van maar liefst 12.000 pk.

Gierende banden en brullende motoren zijn te vinden in de Live Action Arena waar onder meer coureurs uit de Moto X, Rally Cross, Driften, Nascar V8, Super Motards, Karting, Mini Bikes en BRL V6 een show weggeven. Ook bezoekers maken kans op een ritje door de aangelegde Live Action Arena. De entreekaart bevat een lotnummer, waarmee prijzen gewonnen kunnen worden. Zo geeft Racing Days ook twintig kaarten weg voor het EK Rally Cross in België.

Naast al het geweld is er ook ruimte voor merchandising en modeshows. Rafty Speedproducts presenteert haar collecties onder muzikale ondersteuning van het Genkse New-X. Van teamkleding, tot casual en Colin McRae Sportswear.

Voor het evenement zijn diverse entreekaarten beschikbaar. Een ticket voor volwassenen kost 11 euro, voor kinderen in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar en 65 plussers dient 5 euro afgerekend te worden. Kinderen tot en met 11 jaar mogen gratis naar binnen.  

   

Als u niet lang wilt wachten bij de kassa kunt u zich aanmelden via info@racingdays.nl, waarna de kaarten bij de infobalie worden klaargelegd. Verder is er voldoende gratis parkeergelegenheid bij de Limburghal te Genk.

Surf voor meer informatie naar www.racingdays.nl.

    


  


 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
953db2
Onthoud mijn gegevens!