Evenementen nieuws: 'Racespektakel Rotterdam rekent op Albers'ROTTERDAM - De organisatie van Bavaria City Racing in Rotterdam gaat er vooralsnog vanuit dat Christijan Albers, die door zijn team aan de kant werd gezet wegens betalingsproblemen, op de Willemsbrug start. Spyker geeft binnenkort uitsluitsel of Albers inderdaad naar Rotterdam komt

Formule 1-coureur Heikki Kovalainen van renstal ING Renault komt op 19 augustus in ieder geval naar Rotterdam. Ook testcoureur Nelson Piquet van ING Renault, zoon van de gelijknamige drievoudig wereldkampioen en een Nederlandse moeder, rijdt die dag enkele rondes door het centrum van de stad.

De organisatie van het autosportfeest onderhandelt verder nog met Robert Doornbos. Al wel is duidelijk dat Tom Coronel, de Nederlander die uitkomt in het WK voor tourwagens (WTCC), er in elk geval op 19 augustus bij is.

Zondag 19 augustus is het de derde keer dat het racespektakel plaatsvindt. Dit jaar wordt het evenement uitgebreid met de Racesalon, een beurs voor racefans in de hallen van Ahoy.

Voor het eerst krijgt een racefan de mogelijkheid een rit te winnen in een 'tweezitter'. De winnaar mag met Renault een rondje mee over het parcours. Behalve de G-krachten voelt deze persoon ook wat het is om door honderdduizenden toeschouwers te worden toegejuicht.

Bron: TelesportReageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
9dc858
Onthoud mijn gegevens!