Evenementen nieuws: 'Organisatie Racing EXPO leeuwarden pakt groot uit'De eerste editie van deze nieuwe auto & motorsport beurs was een groot succes afgelopen jaar. Duizenden bezoekers genoten van het grote aanbod standhouders en het spectakel in de live action arena.
Standhouders deden goede zaken en de coureurs genoten van de aandacht. De beurs in Leeuwarden was een schot in de roos voor de organisatie.

De organisatie beschikt komend jaar over het gehele complex maarliefst 30.230 vierkante meter. Verdeeld in vierhallen. Natuurlijk de grootste hal met het auto & motorsport gebeuren en de bekende race arena. nieuw is dat het show en shine gebeuren de getuinde wagen's in een eigen hal komen met alles water bij hoort van poets middelen tot car audio. Kompleet nieuw is de nostalgia hal, hier zal alleen maar oud spul te zien zijn de klassiekers onder de auto's en motoren. Alles wat ouder dan 25 jaar is vind u in deze hal, Met natuurlijk diverse classic cars uit alle wereld streeken.
Het zullen niet alleen oude race wagen zijn maar ook de gewone oude wagens die nog regelmatig op de weg verschijnen of in verborgen musea staan.

Met auto & motorsport, een live action arena, de onschatbare klassieker's en het tuning gebeuren heeft de organisatie van Racing EXPO Leeuwarden maar liefst vier troefen in handen. Ondanks dat de promotie en inschrijf formulieren de deur nog uit moeten is inmiddels al 20% van de beurs vol geboekt nadat de nieuwe datum 23 & 24 februari 2008 bekent werd. de grote kracht van de beurs is natuurlijk de lage drempel om deel te nemen. Een basisstand van 5 bij 5 meter kost slecht € 250,00 ex btw en bij inschrijfing en betaling voor 1 november 2007 betaald u slechts € 200,- ex btw.

De organistie bied zo ook de kleinere auto en motorsport bedrijfen en teams de mogelijkheid aan om deel te nemen aan deze unieke beurs. Is uw intresse gewekt om ook deel te nemen aan deze ultieme auto & motorsport beurs mail dan uw adress gegevens door naar :asf-inside@wanadoo.nl
u komt automatisch op de mailing lijst en zal over enkele weken het informatie pakket met inschrijfformulier thuis ontvangen.
Binnekort zal de website van de show ook weer on line gaan met nieuws over de komende show.
 
Mocht U als bedrijf intresse hebben om sponsor van de show in welke vorm dan ook,te worden, ook dan kunt u via het eerder genoemde e-mail adress contact opnemen.
 
23 & 24 februari, Racing EXPO Leeuwarden
De ultieme auto en motorsport beurs met een groot tuning gehaalte en onschatbare klassiekers
en veel spectakel in de live action arena

Bron: Durk Osinga, Racing Expo

   

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
b45600
Onthoud mijn gegevens!