Evenementen nieuws: 'Op 10 mei 2009 wordt in Veghel het “Jumbo Exclusief” evenement georganiseerd.'
"Jumbo Exclusief” is een gratis evenement waarbij de aanwezigheid van exclusieve auto’s en andere speciale voertuigen gecombineerd wordt met een autotoertocht door het mooie Brabant en een "stukje" Duitsland.

De basis voor dit evenement is het steunen van de volgende goede doelen: KiKa, CliniClowns, Int Corenveld en Dream Foundation. Klik op het logo voor nadere informatie.De show bestaat uit een selectie van unieke voertuigen. De precieze samenstelling is natuurlijk nog niet bekend maar om een tipje van de sluier op te lichten: Er zal een Formule 1 Ferrari aanwezig zijn. Verder zullen er raceauto's en meer leuks aanwezig zijn o.a een delegatie van Racingdays.be alsmede een aantal voertuigen die deelgenomen hebben aan de ralley Parijs-Dakar. Vanzelfsprekend zullen een aantal supercars zoals o.a McLaren Mercedes SLR, Ferrari en Porsche niet ontbreken.

Wat is er mooier dan op moederdag met het hele gezin deze geweldige gratis autoshow te bezoeken en er een fijne dag van te maken. Als toeschouwer kunt u genieten van deze exclusieve auto’s. Meer informatie over dit evenement kunt u HIER vinden.

Bron: Eddy Worries (Racing Days)

       


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
060615
Onthoud mijn gegevens!