Evenementen nieuws: 'Masters of the Waakvlam bij Bleekemolens Race Planet Amsterdam'
Gratis super spektakel en live muziek!

Aanstaande zondag 18 januari bent u meer dan welkom bij Bleekemolens Race Planet Amsterdam voor een vurig spektakel. Om 17.30 uur start de show “Masters of the Waakvlam”. Een wáánzinnig, gratis toegankelijk, showprogramma met een Jet Truck, Jet Car en een Top Fuel Bike. Allemaal, op z’n zachts gezegd, indrukwekkende voertuigen die veel herrie en vooral veel vuur produceren.

“Masters of the Waakvlam” is een show die eigenlijk met geen pen te beschrijven is. Zoveel spektakel moet u gezien hebben. Wij nodigen dan ook iedereen uit om zondagmiddag een kijkje te komen nemen. U bent deze zondag natuurlijk de hele dag welkom bij Race Planet. Het indoor speelparadijs gaat om 10.00 uur open en de indoor kartbaan om 12.00 uur. Om 17.30 uur zullen de Masters of the Waakvlam hun voertuigen starten. De duisternis zal worden opgelicht door metershoge vlammen.

En dan is er nog “Man Bijt Hond” die een reportage maakt over een eigenzinnige Indiaan op een Minibike. Voor de kids zijn er ook verschillende springkussens en u mag zelf rijden in een Rhino Buggy. En de hele middag speelt er een gezellig band live muziek. Komt dat zien!

“Masters of the Waakvlam” is werkelijk een unieke show. U kunt uw arrangement bij Bleekemolens Race Planet uitbreiden met dit spectaculaire programma. Een vurige show, een actief programma en een heerlijk etentje; de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. 


 
TIJDSCHEMA
10.00 uur – Indoor speelparadijs open
12.00 uur – Indoor kartbaan open
17.30 uur – Aanvang Masters of the Waakvlam

       - Jetcar
       - Jettruck
       - Topfeul Bike
       - Springkussens
       - MiniBike
       - Rhino Buggy’s
       - Live muziek

19.00 uur – Beide kartbanen worden aan elkaar gekoppeld tot één mega kartbaan. Een heat van 16 minuten kost slechts € 15,75. U rijdt dus langer voor hetzelfde geld!

LOCATIE
Bleekemolens Race Planet Amsterdam
Herwijk 10 - 1046BC Amsterdam - Tel. 020-611 1120

Masters of the Waakvlam wordt u aangeboden door Skycell Entertainment en Bleekemolens Race Planet.

Bron: Media Bleekemolens Race Planet     
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
aae5cf
Onthoud mijn gegevens!