Evenementen nieuws: 'Koninginnedag - Crazy Race Day - Brakel'Op woensdag 30 april wordt er in samenwerking met de plaatselijke wielervereniging en autocrossvereniging EZHACO een spectaculaire dag georganiseerd.
Het evenement zal worden opgeluisterd met diverse oldtimers en een gezellig terras om de inwendige mens te versterken.

Als organisatie zijn wij er trots op, dat we een echte Formule 1 race simulator hebben kunnen contracteren. In een echte Ferrari F1 kan iedereen een wedstrijd aangaan met mannen als Massa en Hamilton.Op het crossterrein wordt een autocrosswedstrijd gereden, aan de start zullen veel plaatselijke coureurs verschijnen die zullen strijden om hun kampioenschap.
Op het middenterrein van de cross oval wordt er een aparte wedstrijd gereden door de Gazonmaaiers, deze machines met speciaal geprepareerde motoren kunnen zeer hoge snelheden halen. Deze wedstrijd telt mee voor hun Nederlandskampioenschap.Een nieuw fenomeen in Nederland is de Funn Buggy, deze voertuigen kunnen zowel op de openbare weg als op de onverharde weg ingezet worden, ze zullen samen met  voertuigen van de Zwarte cross een spectaculaire demonstratie geven.

Zoals u kunt lezen wordt het een spectaculaire Koninginnedag in Brakel voor meer informatie verwijs ik u naar de website www.nednil.nl/crazyraceday .
De dag gaat beginnen om 10.00 uur.    

Bron: Marc van der Leest, EZHACO


  

  
 
   

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
1d1efc
Onthoud mijn gegevens!