Evenementen nieuws: 'Doornbos naar Rotterdam in ING Renault F1 - Bavaria City Racing en ING RaceSalon sluiten overeenkomst met ING Renault F1'Racecoureur en ‘ras-Rotterdammer’ Robert Doornbos komt samen met ING Renault F1 op 15 en 16 augustus naar ING RaceSalon en zal op 17 augustus versnellen tijdens Bavaria City Racing. Wederom bieden beide evenementen het Nederlandse publiek de unieke mogelijkheid om te genieten van een spetterend raceweekend. De top uit de nationale en internationale autosport geeft in Rotterdam acte de présence.

Doornbos en ING Renault F1
ING RaceSalon en Bavaria City Racing hebben voor 2008 een grote verassing in petto: ‘de’ racecoureur van de Rotterdamse Maasstad, Robert Doornbos, zal tijdens de evenementen namelijk plaatsnemen in de Formule 1-bolide van ING Renault. „Het is fantastisch dat dit door de ING kan plaatsvinden, uniek in de Nederlandse Formule 1-geschiedenis”, aldus organisator Robert Heilbron. Doornbos belooft ieder jaar weer te zorgen voor veel spektakel en vertier en behoort inmiddels tot de harde kern van racehelden bij Bavaria City Racing en ING RaceSalon. „Ieder jaar weer is het een ongelooflijke ervaring om in mijn eigen stad mijn kunsten te mogen vertonen”, aldus een enthousiaste Doornbos.

Naast de komst van Doornbos verlengde ING het hoofdsponsorschap van ING RaceSalon en zette zich opnieuw in voor de komst van het ING Renault F1-team naar Nederland. „ Wij zijn trots op de samenwerking met Robert Doornbos. Wat is er mooier dan dit Nederlandse racetalent in actie te zien in Ahoy en op de Coolsingel”, aldus Monique Opdam, directeur Communicatie van ING.

ING RaceSalon 2008
Voor het tweede jaar op rij is ING RaceSalon het walhalla voor iedere autosportfanaat. De racewereld zal tijdens deze interactieve beurs op vrijdag 15 en zaterdag 16 augustus ‘groots’ in de spotlights worden gezet. De RaceSalon belooft in 2008 nog spectaculairder te worden dan de eerste editie in 2007 met nog meer racedemonstraties, nog meer meet and greets en nog meer interessante workshops over de techniek onder de motorkap. Een unieke kans voor de Nederlandse autosportfans om de racewereld van dichtbij te beleven! Toegangskaarten voor ING RaceSalon 2008 zijn verkrijgbaar via Ticket Service en www.racesalon.nl.

Bavaria City Racing 2008
Met de komst van het ING Renault F1 Team belooft Bavaria City Racing ook dit jaar een groots spektakel te worden. Zondag 17 augustus staat hartje Rotterdam volledig in het teken van straatraces. In de binnenstad van de havenstad laten de Formule 1-bolides zien waartoe ze in staat zijn.  De bezoekers zullen opnieuw worden verrast met een overweldigend programma. Toegangskaarten voor Bavaria City Racing 2008 zijn te verkrijgen op www.bavariacityracing.nl.

Bron: Rotterdam Racing

  

  


  
  

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
329217
Onthoud mijn gegevens!