Evenementen nieuws: 'Diverse verkiezingen Autosportbeurs Rosmalen'
De verkiezingen van Rookie, VEKA NK Organisator en Coureur van het jaar 2008 gaan van start.

Verkiezingen: Dit jaar worden verkiezingen gehouden en de uitslag hiervan wordt tijdens de autosportbeurs van 21 en 22 maart 2009 in Autotron Rosmalen bekend gemaakt.

Er kan gestemd worden in verschillende disciplines namelijk:
rookie van het jaar 2008, beste VEKA NK-autocross organisator van het jaar 2008 en coureur van het jaar 2008.Vanaf zondagochtend 18 januari 01.00 uur kan er gestemd worden.
De verkiezing van rookie en organisator van het jaar 2008 loopt tot woensdagavond 18 maart 24.00 uur, de uitslag van deze stemming zal dan op zaterdagavond tijdens de beurs bekend gemaakt worden.

De verkiezing van coureur van het jaar 2008 zal iets anders verlopen, hiervoor zijn twee stemmingsronden.
Zondagochtend zal om 01.00 uur de eerste nominatie starten, er kan dan gestemd worden op 53 coureurs (dit zijn coureurs die hebben deelgenomen aan NK, EK of EP wedstrijden) deze eerste nominatie zal lopen tot en met 1 maart 24.00 uur.
Dan zal op 3 maart vanaf 1.00 de uiteindelijke verkiezing gestart worden, in deze ronde komen de 15 rijders te staan die de meeste stemmen hebben ontvangen tijdens de eerste nominatie.
Deze ronde zal lopen tot woensdag 18 maart 24.00 uur. De uitslag van deze laatste ronde zal eveneens op zaterdagavond tijdens de beurs bekend gemaakt worden.

Miss en Mister autosport van het jaar 2008: Autosportbeurs.nl is op zoek naar de ultime Miss en Mister autosport van het jaar 2008, wat moet je doen om Miss of Mister autosport 2008 te worden.

Je moet 16 jaar of ouder zijn, binding hebben met autosport en beschikbaar zijn op 22 maart 2009 tijdens de autosportbeurs.
Wat zoeken we in een Miss autosport? Een aantrekkelijk voorkomen maar dat is niet perse noodzakelijk, je hoeft niet sterk te zijn maar wel slim en vooral handig.
Wat zoeken we in een Mister autosport? Een aantrekkelijk uiterlijk maar dat is niet perse noodzakelijk, sterk en vindingrijk.

  
Christijan Albers (DTM) en Peter Versluis (VeKa).

Denk jij dat je voldoet aan bovenstaande eisen of weet je iemand die aan deze verkiezing mee wil doen schrijf dan in via info@accgeffen.nl .

Vanaf begin maart zal er een lijst op de site komen te staan van de deelnemers waarop gestemd kan worden, tijdens de beurs zullen de kandidaten een aantal opdrachten uit moeten voeren om zo op zondag middag een Miss en Mister autosport bekend te maken.

  
Christijan Albers en Peter Versluis ........

Spelregels voor de verkiezing:
Je kunt maximaal 1 keer per 24 uur stemmen op rookie, organisator en rijder van het jaar per internet aansluiting.
Indien de organisatie fraude ontdekt zullen deze stemmen verwijderd worden.
Tijdens de verkiezing zal er een aantal keer een tussenstand geplaatst worden op www.autosportbeurs.nl .
De uitslag is bindend en protest is niet mogelijk.

Bron: Media Autosportbeurs.nl

       
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
1e5765
Onthoud mijn gegevens!