Evenementen nieuws: 'Derde optreden Christijan Albers Bavaria City Racing'Op zondag 19 augustus a.s. tijdens Bavaria City Racing 2007 geeft Christijan Albers voor de derde maal een show die men wederom nooit meer zal vergeten! Het 'Etihad Alder Spyker Formula 1 Team' zal met twee coureurs van start gaan op de Willemsbrug. Ook op de RaceSalon, het nieuwe publieksevenement dat op 17 en 18 augustus a.s. in samenwerking met Ahoy Rotterdam wordt georganiseerd, is Spyker van de parti.

Dit werd vandaag, onder begeleiding van de Bavaria City Racing anthem van Ferry Corsten, bekend gemaakt tijdens de persconferentie op Strand aan de Maas.

Michiel Mol, Director of Formula 1: "We zijn er bijzonder trots op om als enige Nederlandse Formule 1-renstal mee te kunnen doen aan Bavaria City Racing. Dit evenement brengt autosport en Formule 1 daar waar het thuis hoort: bij de echte fans. We gaan er een mooi spektakel van maken." Christijan Albers, coureur: "Uiteraard mag Spyker niet ontbreken tijdens Bavaria City Racing. Net als vorig jaar heb ik erg veel zin in dit fantastische evenement. Vol gas over de Willemsbrug rijden is een unieke ervaring, hoewel ik hoop dat het weer dit jaar wat beter meewerkt. Ik moet er overigens nog eens goed over nadenken of ik opnieuw mijn helm in het publiek gooi...."

Rotterdams Raceweekend
Het grote succes van Bavaria City Racing heeft geleid tot uitbreiding van het evenement met het interactieve publieksevenement 'De RaceSalon' en het exclusieve Burning Rubber Gala in Ahoy én een spetterende afterparty op Strand aan de Maas! Robert Heilbron, organisator: "Wij zijn het zesde vaste mega-evenement op de Rotterdamse evenementenkalender geworden en willen ons nu verankeren in de stad." Peer Swinkels, directielid Bavaria: "Bavaria City Racing is inmiddels een bewezen succes. Het komende jaar willen we het evenement dan ook verder uitbouwen. Naast de editie in Rotterdam bekijken we momenteel de mogelijkheden om het evenement internationaal uit te rollen."

RaceSalon
Het Spyker F1 Team zal zich, net als alle andere deelnemers van Bavaria City Racing, in het openbaar op hun demonstraties voorbereiden. Dit doen zij tijdens de RaceSalon op 17 en 18 augustus onder het dak van Ahoy Rotterdam. Hier kunnen racefans zich verheugen op startende F1-motoren, meet & greets met F1-coureurs, workshops met o.a. het Spyker F1 Team en bandenwissels.

Kaartverkoop
Bavaria City Racing is gratis toegankelijk voor het publiek. Wanneer men echter verzekerd wil zijn van een goed uitzicht, is er een beperkt aantal tribunekaarten te koop. Klik hier voor meer informatie over kaarten voor Bavaria City Racing en hier voor kaarten voor RaceSalon.

Bron: Bavaria City Racing
    

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
03aa65
Onthoud mijn gegevens!