Evenementen nieuws: 'Bavaria City Racing bekeken door 29 miljoen Chinezen!'CCTV, het grootste netwerk in China met een bereik van 314 miljoen Chinese huishoudens, zond 10 minuten lang een uitgebreide reportage over Bavaria City Racing 2006 uit! De komst van de Chinese televisiezender naar Rotterdam afgelopen zomer is de danken aan Ho-Pin Tung, die een immense populariteit geniet in China. Ho-Pin zal ook tijdens de derde editie, op 19 augustus 2007, van het spectaculaire F1 evenement verschijnen.

Ho-Pin Tung
Ho-Pin Tung is geboren en opgegroeid in Nederland (Velp), maar heeft een Chinese achtergrond. Vanwege zijn carri�remogelijkheden is Ho-Pin Tung zich de afgelopen jaren meer gaan richten op China, waar hij inmiddels wordt gezien als h�t grote autosport talent en reeds volop bekendheid geniet. Ho-Pin is de eerste Chinees die een Formule 1 auto heeft bestuurd toen hij werd uitgenodigd voor een test met het BMW Williams F1 Team. Hiermee bereikte hij een absolute A-status qua populariteit in China die hem sindsdien op de voet volgen, zo ook naar Bavaria City Racing, waar hij elk jaar enthousiast aan deelneemt.

Nieuwe website
Bavaria City Racing is van een wild idee uit de kroeg uitgegroeid tot een professioneel evenement. Wij zijn erg blij met onze nieuwe professionele website. De nieuwe website is mede tot stand gekomen door Bavaria. Het meest actuele nieuws rondom Bavaria City Racing vind je op www.bavariacityracing.nl.

RaceSalon
Naast de spectaculaire shows die Ho-Pin zal geven tijdens Bavaria City Racing, is hij ook in levende lijve te ontmoeten op de RaceSalon 17 en 18 augustus in Ahoy Rotterdam. Op de RaceSalon heeft Ho-Pin twee dagen de tijd om zijn fans te woord te staan, uitleg te geven over zijn nieuwe carri�re in de GP2 en vele handtekeningen uit te delen. Zet daarom 17, 18 en 19 augustus met dikke letters in je agenda! 

Kijk voor meer informatie op www.racesalon.nl.

Bron: Media Bavaria City Racing


Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
b45600
Onthoud mijn gegevens!