Evenementen nieuws: 'Autocrossbeurs Druten zaterdag 3 en zondag 4 maart 2007'Jaarlijks organiseert www.autocross.nl een autocross beurs in Druten, waar gemiddeld 1400 bezoekers op af komen. Ook dit jaar gaat dit evenement zich herhalen, wederom in Druten, in De Maas en Waal Hal van Active World. Het gaat plaats vinden op zaterdag 3 en zondag 4 maart 2007 .

Dit jaar zal het groter opgezet zijn als afgelopen jaren. Om een wat ruimer publiek te benaderen, is de beurs ook op zaterdag geopend.Op zaterdag 3 maart gaan de deuren open om 14.00 uur en is de beursvloer geopend tot 21.00 uur. Vanaf 21.00 word de coureur, het team en de rookie van het jaar gehuldigd in het gezellige café, ook vinden er team presentaties plaats.

Op zondag 4 maart is het publiek welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

Vanaf heden kan er via internet gestemd worden op de genomineerden voor de coureur, het team en de rookie van het jaar.

Heeft u interesse om uw team te presenteren op zaterdag avond, heeft u een crosswagen die gewoon op de beurs MOET staan, of wilt u een standruimte huren, aarzel dan niet om de organisatie te benaderen. Aanmelden kan uiteraard via deze website.

Volgens traditie vind op zondag de loterij plaats rond de klok van 16.30 uur, vele mooie prijzen zullen beschikbaar gesteld worden door de organisatie en de standhouders. Bezoekers die op zaterdag komen, of die eerder weg gaan, hebben dit jaar wel kans om een prijs te winnen. Er zal gewerkt worden met een nieuw loterij systeem, de uitslag wordt ook nadien op deze site bekend gemaakt.

     

De entree is 5 euro per dag, paspartoe kaarten (voor beide dagen) zijn 8 euro. Voor kinderen geldt een gereduceerd tarief. De voorverkoop is al gestart, vanaf 6 kaarten krijgt u korting. Bestellen kan door hier te klikken. Het parkeren is ook dit jaar weer gratis. De Maas en Waal hal, onderdeel van Active world, vind je aan de Klepperheide 17 te Druten.

Meer  info: www.autocrossbeurs.nl

  
Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
969067
Onthoud mijn gegevens!