Evenementen / Champcar nieuws: 'ROBERT DOORNBOS KOMT NAAR BAVARIA CITY RACING!'ROTTERDAM, 08 AUGUSTUS 2007 – Robert Doornbos is back in town! Nederlands succesvolste coureur komt het weekend van 17-19 augustus naar Bavaria City Racing. In zijn thuisstad Rotterdam zal de Nederlander het publiek trakteren op meerdere Champ Car demonstraties. Naast een spannend programma op zondag, geeft Doornbos ook op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus een mooie show weg in de Racesalon in AHOY!Voor Robert Doornbos wordt het zijn tweede optreden in de havenstad. In 2005 liet hij, amper drie weken na zijn aanstelling als racecoureur bij het Minardi Formule 1 team, het 300.000 koppige publiek massaal op de banken staan met zijn F1 demonstratie. Dit jaar zal Doornbos waarschijnlijk nog warmer onthaald worden. In de Amerikaanse Champ Car World Series is Doornbos immers de smaakmaker van het jaar en tevens een grote kanshebber op het kampioenschap. Met zes podiums uit negen races, waarvan twee overwinningen, is Robert goed op titelkoers. Reden genoeg dus om met een Champ Car bolide terug te keren naar ‘zijn’ stad!

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus geeft Robert tussen 11:00 en 14:00 uur acte de presence in de Racesalon in AHOY. Naast een demo in de Experiencehal en een podiuminterview met Jack Plooij maakt hij graag alle tijd vrij om zijn fans te begroeten in zijn eigen Robert Doornbos stand, pal naast de Champ Car pitbox. Hier zal tegelijkertijd de nieuwe Minardi Team USA / Robert Doornbos kledinglijn gelanceerd worden. Ook op zondag zal Robert natuurlijk diverse signeersessies geven op zijn stands op het familieplein en het VIP-dorp.

ROBERT DOORNBOS: “Dit is natuurlijk helemaal te gek. In 2005 was het al alsof een droom uitkwam, maar deze editie wordt nog specialer! Rotterdam geeft me altijd enorm veel energie. Ik ben dan ook van plan er een wereldshow van te maken. In Amerika heb ik dit jaar al op veel stratencircuits gereden, maar dit is nu al mijn favoriete baan!”

Bron: Media Robert Doornbos

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
c789e9
Onthoud mijn gegevens!