Evementen nieuws: 'RTL GP brengt autosport naar AutoRAI 2007'

 RTL GP, het grootste Nederlandse multimediaplatform voor auto- en motorsport, komt met een speciale stand naar AutoRAI 2007. Bezoekers worden getrakteerd op spectaculaire activiteiten en maken via een screentest kans zelf een televisieprogramma van RTL GP te mogen presenteren.

Raceliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens AutoRAI 2007. De stand van RTL GP in de Hollandhal staat geheel in het teken van auto- en motorsport. Er zijn iedere dag spectaculaire on-stage shows met bekende presentatoren en coureurs, waaronder Olav Mol, Allard Kalff en Christijan Albers. RTL GP lanceert tijdens AutoRAI 2007 bovendien het eerste nummer van RTL GP Magazine, het nieuwe, 116 pagina's tellende tijdschrift met opvallende, vaak unieke reportages over de auto- en motorsport.

Screentest
RTL GP zendt alle belangrijke auto- en motorsportevenementen uit, zoals de Formule 1, A1GP, Dakar, DTM, Le Mans, MotoGP en Superbikes. Wie verstand heeft van autosport en over een gezonde dosis lef beschikt, kan op de AutoRAI meedoen aan een unieke screentest en maakt kans om zelf presentator te worden van een televisieprogramma van RTL GP.

Bron: AutoRai.nl

  Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
a19135
Onthoud mijn gegevens!