Bavaria City Racing nieuws: 'Drive for Kids'

 Moller Autoschade verzorgt tijdens Bavaria City Racing het charity programma School Master Drive For Kids. In samenwerking met topcoureurs uit o.a. de F1 zal dit unieke initiatief voor een derde maal worden georganiseerd. De opbrengst gaat volledig naar de stichting KidsRights. Afgelopen jaar heeft de actie een bedrag van EUR 107.000,- opgeleverd.

Met de opbrengst worden mooie dingen gedaan, dat bewijzen Marc en Alexander van KidsRights Foundation. Op de foto hiernaast staan zij bij de plaquette van de keuken die afgelopen maart feestelijk is geopend in de Bal Ashram, India. Hier worden bevrijde kindslaven opgevangen totdat ze terug kunnen naar hun ouders.

Het geld voor deze nieuwbouw kwam uit de Drive for Kids actie van Bavaria City Racing 2006. Met de verdrievoudiging door Wilde Ganzen zijn er nog enkele andere investeringen gedaan en kunnen lopende kosten worden betaald voor de kinderen daar.

Ook dit jaar zal met een deel van de opbrengsten van Bavaria City Racing Drive for Kids 1200 kinderen worden bevrijd uit meestal heel peniebele en vaak levensbedreigende situaties zoals kinderarbeid, kindslavernij en zelfs kinderprostitutie.

Voor de editie 2007 hebben o.a. Christijan Albers, Ho-Pin Tung en Robert Doornbos reeds hun medewerking toegezegd. Boek nu een stoeltje naast ��n van deze coureurs en steun dit fantastische doel!


Bavaria City Racing - 19 augustus 2007
Deze zomer zal het centrum van Rotterdam voor het 3e jaar op rij worden omgetoverd tot het decor van spectaculaire raceautodemonstraties. Zet zondag 19 augustus alvast in je agenda en hou www.bavariacityracing.nl in de gaten voor het laatste nieuws!


Nieuw: de RaceSalon
In aanloop naar Bavaria City Racing 2007 zal Ahoy Rotterdam op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus haar deuren openen voor een unieke beurs, waar de absolute top van de autosportwereld te bezichtigen en te beleven is: de RaceSalon. Drie tentoonstellingshallen in Ahoy Rotterdam, bij elkaar maar liefst 18.000 m2 vloeroppervlakte, worden ingericht als de mooiste paddock van Nederland.  Een absoluut walhalla voor alle autosportliefhebbers. Beleef de racewereld van dichtbij! Lees meer


Voor meer informatie surf naar www.bavariacityracing.nl


Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
6495cb
Onthoud mijn gegevens!