AUTOSPORTWERELD KOMT SAMEN TIJDENS RACESALON 2007Ahoy Rotterdam en Rotterdam Racing organiseren unieke beurs.

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus opent Ahoy Rotterdam haar deuren voor een unieke beurs, waar de absolute top van de autosportwereld te bezichtigen en te beleven is: RaceSalon. Een weergaloos pre-event op Bavaria City Racing 2007.

Drie tentoonstellingshallen in Ahoy Rotterdam, bij elkaar maar liefst 18.000 m2 vloeroppervlakte, worden ingericht als de mooiste paddock van Nederland.  Een absoluut walhalla voor alle autosportliefhebbers. Fasten your Seatbelts!

Organisatie
RaceSalon 2007 is een gezamenlijk initiatief van Ahoy Rotterdam en Rotterdam Racing. Jolanda Jansen van Ahoy Rotterdam vertelt waar de kracht van de samenwerking ligt: “Waar wij ruime ervaring hebben in het organiseren van beurzen en evenementen is Rotterdam Racing d� specialist in Racing Events”. Robert Heilbron van Rotterdam Racing: “De afgelopen jaren hebben wij een breed netwerk opgebouwd in de racerij, waardoor wij een breed spectrum aan auto- en motorsportteams, wereldberoemde coureurs en racecoryfee�n naar de beurs halen. Ik verwacht dat de auto(sport)liefhebbers er van zullen smullen, net als ik touwens.”

‘Beleef de racewereld van dichtbij’
In drie tentoonstellingshallen van Ahoy Rotterdam vindt in samenwerking met de exposanten een continu entertainmentprogramma plaats. Elke hal kent daarbij zijn eigen sfeer en inrichting. In de Monaco Hal proef je de sfeer van het ware racecircuit. In deze ‘paddock’ zullen vooraanstaande exposanten doorlopend acties organiseren voor het publiek. De Engine Hal doet zijn naam eer aan met een ‘technische uitstraling’ en verkoop van producten en diensten van bedrijven die opereren in of affiniteit hebben met de racewereld. Voor de echte race- en autosportbeleving kan men terecht in de Experience Hal, ingericht als demonstratiearena. Kortom, de bezoekers van de RaceSalon zullen het echte racegevoel zien, ruiken, voelen en horen. Oordopjes op deze beurs zijn noodzaak!

Burning Rubber Gala
Op zaterdag 18 augustus vindt er een exclusief gala plaats, dat geheel in het teken zal staan van de glamoureuze Formule 1 wereld. Vorig jaar reed Christijan Albers met zijn Formule 1 bolide naar binnen en deed daarmee de naam van dit gala eer aan. Na het succes van 2006 wordt er ook dit jaar weer veel van dit stoere gala verwacht.

Meer informatie: www.racesalon.nl

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
23446b
Onthoud mijn gegevens!