Autosport beurs 27 en 28 februari 2010.Stichting Autosportbeurs organiseert op zaterdag 27 en zondag 28 februari 2010 de 2de internationale autosportbeurs. Dit evenement zal net als vorig jaar plaats vinden in het Autotron te Rosmalen.

De beurs is voor autosportliefhebbers, –beoefenaars en -toeleveranciers.
De beurs zal gevuld zijn met een groot scala aan sportauto’s, diverse verkoopstands, demonstraties, sportieve activiteiten en autosportverenigingen.

Tevens is dit de ultieme mogelijkheid uw team te presenteren aan autosportminnend Nederland en de pers.
Voor organisatoren van autosportevenementen biedt dit de kans om hun programma te presenteren en te promoten.

Afgelopen jaar was er tijdens de beurs een groot scale van sportauto’s bewonderen van onder andere de autocross, Dakar rally, rally auto’s, truck – tractor pull, ROC voertuigen en diverse circuit auto’s.
Een groot aantal autosport toeleveranciers waren aanwezig om de bezoekers te trekken met scherpe aanbiedingen. Voor de promotie van evenementen waren een autosport teams goed vertegenwoordigd met onder andere de DRCV, ACC zuid, RacingDays en het Amberu racingteam.
Grote publiekstrekker was wel de stand van de landmacht waar van alles te beleven en te doen was. 

De organisatie van de Autosportbeurs is al weer maanden bezig met de beurs van 2010. Dit belooft wat voor het komende jaar.

Indien u interesse heeft om op de autosportbeurs uw bedrijf, vereniging, voertuig, of product aan autosport fans van Nederland en daarbuiten te tonen, neem dan contact op met de organisatie.
Dit kan via e-mail info@autosportbeurs.nl of u kunt contact op nemen met Chris Gottlieb +31681484033.

Op de website www.autosportbeurs.nl komt een actuele lijst te staan met standhouders, verenigingen, teams,voertuigen en diverse media die op de autosportbeurs aanwezig zullen zijn.

Op zaterdag 27 februari gaan de deuren open om 14.00 uur en sluiten om 20.00 uur.
Op zondag 28 februari is het publiek welkom van 10.00 tot 17.00 uur, tevens zal dan ‘s-middag rond 14:30 uur de uitreiking plaats vinden van de verkiezingen van 2009, hierover kunt u t.z.t. meer vinden op de website www.autosportbeurs.nl.

Toegansprijzen voor Kinderen van 0 t/m 5 jaar gratis, Kinderen van 6 t/m 12 jaar € 6,00 en Vanaf 13 jaar € 10,00
Parkeren voor bezoekers € 5,00

We hopen u te verwelkomen op de autosportbeurs 2010.

Met vriendelijke groet,

Stichting Autosportbeurs
  


               
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
9073b1
Onthoud mijn gegevens!