Autosport beurs 27 en 28 februari 2010.Stichting Autosportbeurs organiseert op zaterdag 27 en zondag 28 februari 2010 de 2de internationale autosportbeurs. Dit evenement zal net als vorig jaar plaats vinden in het Autotron te Rosmalen.

De beurs is voor autosportliefhebbers, –beoefenaars en -toeleveranciers.
De beurs zal gevuld zijn met een groot scala aan sportauto’s, diverse verkoopstands, demonstraties, sportieve activiteiten en autosportverenigingen.

Lees verder...

Adventure on Wheels - Kerstdagen in het nieuwe VECC: vermaak voor jong en oud - alles onder één dak!Uw Tweede en Derde Kerstdag vol plezier gevuld!

Adventure On Wheels, een grootse beurs voor jong en oud, vormt op 26 en 27 november de kick off voor de nieuwe plannen van Harry Maessen. Maessen wil langs de A73 een groot evenementen- en congrescentrum realiseren. “Ik wil laten zien dat wij meer kunnen dan alleen maar dozen bouwen voor logistieke bedrijven” glimlacht de Venrayse ondernemer.

Lees verder...

Autosport beurs nieuws: 'RACING DAYS 2009 - We zijn er(bijna)klaar voor het aftellen is begonnen...'Na 'n geweldige pers meeting vorige week dinsdag, zijn we nu dan echt begonnen met het aftellen van de dagen! Met nog 'n week te gaan worden de laatste teams naar binnengehaald door Wim & Elly, de laatste posters geplakt en 'n batterij radio interviews gedaan. Nog even naar de Parijs Dakar Presentatie! Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Ook World Rally Championship bij Bavaria City Racing'Rotterdam, 10 augustus 2009 – Voor het eerst staan er World Rally Championship-auto’s aan de start bij Bavaria City Racing. In samenwerking met Wevers Sport geeft onder andere de succesvolle Finse WK rijder Jari-Matti Latvala aanstaande zondag een demonstratie in de Rotterdamse binnenstad.

‘Flying Finn Latvala’ staat op dit moment vierde in het WRC-klassement en won dit seizoen de Rally van Italië op Sardinië. Door de straten van Rotterdam rijdt hij in een Ford Focus World Rally Car geprepareerd door Wevers Sport uit het Overijsselse Markelo. Naast Latvala zullen uit de stal van Wevers ook nog Dennis Kuipers, Gert Huzink en Erik Wevers voor spektakel zorgen.

Lees verder...

Evenementen nieuws: 'European Ford Event 13 september 2009'HISTORIE EUROPEAN FORD EVENT...

³LANDGRAAF² begint in Ford-land een begrip te worden. Een heel klein stukje geschiedenis is misschien wel aardig voor hen bij wie het evenement nog onbekend is. Na de oprichting van de club in mei 1990 ontstond al snel de behoefte aan een evenement met wat actie er in op een aanprekende lokatie.
In 1991 kwam daarom de eerste keer een Ford evenement van de grond in Baarlo (bij Venlo). Dat eerste evenement was gezellig en met ongeveer 250 bezoekers groots voor de nog jonge Ford XR/RS Club (had toen ongeveer 200 leden). Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Red Bull Racing met David Coulthard naar Bavaria City Racing'
Rotterdam, 28 juli 2009 – Het Formule 1-team van Red Bull Racing zal tijdens Bavaria City Racing een demonstratie verzorgen. Niemand minder dan de Schotse F1-held David Coulthard zal de bolide door de straten van Rotterdam sturen.

Na de eerder aangekondigde Fernando Alonso is ‘DC’ de tweede F1-legende die in Rotterdam aan de start verschijnt. In 15 jaar heeft de 38-jarige Coulthard een indrukwekkende F1-erelijst opgebouwd. Gedurende deze periode finishte hij bijna 250 Grand Prix’, beklom 62 keer het podium en won 13 keer een Grand Prix.

Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Racingdays 14 en 15 novemberGenk (B)'

Evenementen nieuws: 'Op 13 juni a.s. vindt onze Jaarmeeting op Midland circuit te Lelystad weer plaats.'

 Dit is een jaarlijks terugkerend evenement op de kalender van de Ford XR/RS club.

Een korte geschiedenis van onze club, wij bestaan sinds mei 1990. En wie zijn wij; een vereniging gericht op alles wat met Ford XR/RS modellen te maken heeft. Je kunt owner-lid worden als je in het bezit bent van een Ford XR/RS, Cosworth, Turbo (excl. diesel) ST of AVO. Dan wel andere als sportief te beschouwen Ford modellen. Regelmatig worden er regionale, nationale en ook internationale activiteiten en meetings georganiseerd, waarvan Lelystad er één is. Daarnaast organiseren wij ook nog het “grootte” European Ford Event, voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar de website.

Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Op 10 mei 2009 wordt in Veghel het “Jumbo Exclusief” evenement georganiseerd.'
"Jumbo Exclusief” is een gratis evenement waarbij de aanwezigheid van exclusieve auto’s en andere speciale voertuigen gecombineerd wordt met een autotoertocht door het mooie Brabant en een "stukje" Duitsland.

De basis voor dit evenement is het steunen van de volgende goede doelen: KiKa, CliniClowns, Int Corenveld en Dream Foundation. Klik op het logo voor nadere informatie.

Lees verder...

Evenementen nieuws: 'BMW Promotiedag'Op 21 juni wordt er weer een BMW Promotiedag georganiseerd in St.anthonis bij Boxmeer (Limburg).

Er is van alles te zien jong en oud,auto's en motoren,driften en stunts,kledingshows en fitlanddemo's.
Ook aan de kleintjes is gedacht luchtkussens smink enz.
Meer info: www.bmwpromotiedag.nl

Evenementen nieuws: 'Nieuws over de autosportbeurs rosmalen 21 en 22 maart 2009'
Inschrijven voor tweedehands autosport onderdelen markt
Vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven voor de tweedehandsmarkt voor autosport onderdelen die gehouden wordt tijdens de autosportbeurs van 21 en 22 maart 2009.
Op de website www.autosportbeurs.nl staat onder het item informatie het inschrijfformulier die je kunt download invullen en retour zenden aan de organisatie. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Tussenstand verkiezing Autosportbeurs Rosmalen'

Dit zijn de tussen standen van de verkiezing (stand is van zaterdag 31 januari 2009 20:30 uur):

In het totaal is er al 1522 keer gestemd

669 keer op de rijder van het jaar
441 keer op de Veka NK Organisator van het jaar
412 keer op de Rookie van het jaar

Lees meer over de verkiezingen op de pagina van de verkiezing.

Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Diverse verkiezingen Autosportbeurs Rosmalen'
De verkiezingen van Rookie, VEKA NK Organisator en Coureur van het jaar 2008 gaan van start.

Verkiezingen: Dit jaar worden verkiezingen gehouden en de uitslag hiervan wordt tijdens de autosportbeurs van 21 en 22 maart 2009 in Autotron Rosmalen bekend gemaakt.

Er kan gestemd worden in verschillende disciplines namelijk:
rookie van het jaar 2008, beste VEKA NK-autocross organisator van het jaar 2008 en coureur van het jaar 2008.

Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Autosportbeurs te Rosmalen'Raceflash.nl zal ook aanwezig zijn op de 'Autosportbeurs 2009' te Rosmalen. Tevens is Raceflash.nl media partner van deze beurs. Binnenkort meer info over deze beurs......

Kun je niet wachten kijk dan snel op www.autosportbeurs.nl

Evenementen nieuws: 'Masters of the Waakvlam bij Bleekemolens Race Planet Amsterdam'
Gratis super spektakel en live muziek!

Aanstaande zondag 18 januari bent u meer dan welkom bij Bleekemolens Race Planet Amsterdam voor een vurig spektakel. Om 17.30 uur start de show “Masters of the Waakvlam”. Een wáánzinnig, gratis toegankelijk, showprogramma met een Jet Truck, Jet Car en een Top Fuel Bike. Allemaal, op z’n zachts gezegd, indrukwekkende voertuigen die veel herrie en vooral veel vuur produceren. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Nieuwsbrief autospektakel Lopik 2009'De voorbereidingen voor de 5 de editie van “Het Autosport Spektakel 2009” zijn alweer in volle gang!
Noteer vast in uw agenda 29, 30, 31 mei en 1 juni 2009.
De organisatie is weer volop nieuwe plannen aan het bedenken om het succes van 2008 te evenaren. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'MONSTER JAM 2009 - THE BIGGEST TRUCKS FOR THE SMALLEST BUCKS!'Het is eindelijk zover... de kaartverkoop van Monster Jam 2009 begint aanstaande zaterdag! 's Werelds grootste monster trucks maken zich op voor het vijfde achtereenvolgende jaar Monster Jam op zaterdag 26 en zondag 27 september 2009  in het Gelredome in Arnhem. De twaalf monster trucks, waaronder natuurlijk de favorieten Grave Digger en Maximum Destruction, zullen zich tijdens drie spectaculaire shows compleet total loss rijden op een parcours van schansen en autowrakken. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Racingdays 2008'In het weekend van 15 & 16 november 2008 werd voor de 3e keer Racing Days georganiseerd. Voor het 2e jaar word dit evenement georganiseerd in de Limburghallen in genk.
In de Limburghallen zelf stonden allemaal raceauto’s met stands en buiten was een demo terrein. De gehele dag werden er demo’s gegeven van diverse raceteams zoals stockcar f2, hotrods, karts en nog vele andere soorten teams. Om 19:30 werd er een speciale Saturday night special georganiseerd. Bij deze show werden alle soorten auto en motor sporten gepresenteerd door een korte demonstratie. Als slot act werd 'Indian Pete' ingezet die met zijn vrachtwagen met  straalmotoren het publiek een warme show gaf.

Klik hier voor het fotoalbum van de Racing-Days 2008.

Bron: Stefan Engels

Evenementen nieuws: 'Racing Days 15 & 16 november LIMBURGHAL te GENK België'15 & 16 november is het weer zover, dan zal voor de derde maal het Kart-, Auto- & Motorsport Evenement RACING DAYS worden georganiseerd.
Voor de tweede maal te gast in de LIMBURGHAL te GENK België. De organiserende stichting VELTMAN RACING( en vrienden) haalt weer alles uit de kast om er weer ’n enerverend evenement van te maken. Lees verder...

Evenementen nieuws: '15 en 16 November Racing Days in Genk'Op 15 en 16 november zal er in de Limburghal in Genk weer de Racing Days worden gehouden. Deze keer op een grotere schaal als vorig jaar. Zo zal de racing Arena dit jaar buiten zijn en zal daar het hele dag doorlopend het nodige te zien zijn zoals de stockcar F2 met o.a Milou mets en Marcel Vermeulen maar ook de toyota's  en Hot Rods uit de speedway wereld zullen aan de start staan. Naast de speedway is er nog het nodige te zien in de action arena waaronder karts, rally cross,autocross en Parijs Dakar deelnemers en nog veel meer. Zaterdagavond om 19.30 uur zal er een speciale show zijn met o.a Indian Pete  en onz eigen aardbeien koning. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Racing Days 15-16 november Genk'

Evenementen nieuws: 'VAG Indoormeeting 26 Oktober'Op zondag 26 oktober organiseert WRO Promotions in samenwerking met VAG Fryslan een groot VAG indoor treffen, in het Flowerdome in Eelde. WRO Promotions is onder andere bekend van de grootste Auto & Motorsportbeurs Racing Expo in Leeuwarden.

Normaal worden deze meetings georganiseerd buiten op een weiland of op een groot parkeerterrein. Nu heeft de organisatie de stoute schoenen aan getrokken en in plaats van buiten, er een indoor evenement van te maken. Dit is, als onze informatie goed is, de eerste in het Noorden van Nederland.

Lees verder...

Evenementen nieuws: 'HISTORIE EUROPEAN FORD EVENT...'"LANDGRAAF" begint in Ford-land een begrip te worden. Een heel klein stukje geschiedenis is misschien wel aardig voor hen bij wie het evenement nog onbekend is. Na de oprichting van de club in mei 1990 ontstond al snel de behoefte aan een evenement met wat actie er in op een aanprekende lokatie.
In 1991 kwam daarom de eerste keer een Ford evenement van de grond in Baarlo (bij Venlo). Dat eerste evenement was gezellig en met ongeveer 250 bezoekers groots voor de nog jonge Ford XR/RS Club (had toen ongeveer 200 leden). Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Trulli met Toyota naar Rotterdam Bavaria City'BUDAPEST -  Het Formule 1-team van Toyota, dat afgelopen zondag succesvol was in de Grand Prix van Hongarije, zal op zondag 17 augustus aanstaande present zijn bij het Bavaria City Racing-evenement in Rotterdam. De Italiaanse coureur Jarno Trulli gaat namens de Japanse renstal een demonstratie geven in de Formule 1-bolide van Toyota. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Unieke demonstratie World Touring Car Championship in Rotterdam'SEAT WTCC bevestigd voor ING RaceSalon en Bavaria City Racing

Rotterdam – Coureur Tom Coronel zal op zondag 17 augustus tijdens Bavaria City Racing zijn SEAT WTCC-auto door de straten van Rotterdam sturen. Coronel zal gesteund worden door coureur Dillon Koster, die met zijn SEAT Leon Supercopa eveneens voor veel spektakel zal gaan zorgen. Coronel, Koster en SEAT bereiden zich voor op Bavaria City Racing in de Monaco Hal van ING RaceSalon, 15 en 16 augustus in Ahoy Rotterdam. De Rotterdamse race-evenementen zijn de enige mogelijkheid om de WTCC in actie te zien op Nederlandse bodem.

Lees verder...

Stockcar F1 coureurs geven demo race show bij ‘Bavaria City Race’ en RaceSalon” te Rotterdam.Op vrijdag 8 en zaterdag 9 augustus zullen 5 stockcars f1 in de live action arena van Bleekemolen op de  RaceSalon in AHOY te Rotterdam een wervelende live show weggeven.
Niemand minder dan Stockcar F1 Coureurs Chris Bimmel, Marco Kent, Boeren (H59), Jeroen Wekema (H21) en onze Stockcar F1 DuoZitter Ernst Jeninga (H70) zullen deelnemen aan deze geweldige show. Lees verder...

GRATIS naar de grootste racedag van het jaar, zondag 3 augustus aanstaande op het TT Circuit Assen!Eén keer per jaar trakteert RIZLA je op op een professionele racedag met een unieke sfeer! Je zit gratis op de beste tribunes en geniet van een dagvullend programma van auto-, motor- en kartraces, stunts en demonstraties.

De RIZLA Racing Day, Neerland’s grootste gecombineerde auto-, motor- en kartevenement, vindt plaats zondag 3 augustus van 11.00 uur tot 18.00 uur op het TT Circuit Assen.

Lees verder...

Evenementen nieuws : ‘Jong nieuw racecoureur Nascar Pickup Racing Baarlo!’Tijdens de AMMY DAY in Baarlo kwam Raceflash.nl in aanmerking met een nieuw mooie vrouwelijke race coureur. Of zij daadwerkelijk gaat racen is nog de maar de vraag maar het leverde wel mooie foto’s op.

Lees verder...

Evenementen nieuws: ‘West Nascar Demo Team aanwezig tijdens AMMY DAY Baarlo’
De jaarlijkse terugkerende AMMA DAY in Baarlo werd nu aangevuld met het West Nascar Demo Team. Veel bekijks kreeg het team in Baarlo en menige foto’s werden genomen. Meer nieuws en informatie over het team zullen binnenkort online staan op www.raceflash.nl. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'ANTHONY HERTZBERGER BIJNA AAN DOOD ONTSNAPT!'LISSE, 24 JUNI 2008 – Anthony Hertzberger is op miraculeuze wijze aan de dood ontsnapt toen hij met grote snelheid crashte tijdens het autosportevenement van Pole Position dat van 06 tot en met 08 juni jongstleden in de binnenstad van Eindhoven werd gehouden. Naast zijn zwaar beschadigde Porsche 914, hield de inwoner uit Lisse meerdere gebroken ruggenwervels aan het ongeluk over. Doordat de organisatie van CityDynamiek Eindhoven op vele fronten te kort is geschoten en het ongeluk voorkomen had kunnen worden, stelt Hertzberger de gemeente Eindhoven volledig aansprakelijk. Hieronder een uitgebreid verslag van het ongeluk van Hertzberger op 08 juni jongstleden. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Rotterdam racing - MOSCOW CITY RACING EEN FEIT'Rotterdams autosportspektakel verovert Rusland

 
Organisator Rotterdam Racing is verheugd aan te kondigen dat het unieke City Racing autosportspektakel in 2008 haar grenzen heeft verlegd naar Rusland. Rotterdam Racing is de organisator achter succesvolle autosportevenementen als Bavaria City Racing en ING Racesalon. Op zondag 13 juli 2008 zal de binnenstad van Moskou het decor zijn van de eerste buitenlandse editie van het City Racing concept, zo bevestigde Rotterdam Racing vandaag. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Doornbos naar Rotterdam in ING Renault F1 - Bavaria City Racing en ING RaceSalon sluiten overeenkomst met ING Renault F1'Racecoureur en ‘ras-Rotterdammer’ Robert Doornbos komt samen met ING Renault F1 op 15 en 16 augustus naar ING RaceSalon en zal op 17 augustus versnellen tijdens Bavaria City Racing. Wederom bieden beide evenementen het Nederlandse publiek de unieke mogelijkheid om te genieten van een spetterend raceweekend. De top uit de nationale en internationale autosport geeft in Rotterdam acte de présence. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Motor gebrul als top vermaak op AMERICAN Sunday.'13 april was Raceflash.nl te gast in Zandvoort op American Sunday een van de vele evenementen die 402 events organiseert. American Sunday alles stond in het teken van Amerika. Het was een grote reünie voor bezitters van een Amerikaan, want Amerikaanse auto’s staan voor groot, mooi en imponerend. Het gehele midden terrein van circuit Zandvoort was dan ook te klein voor alles wat er binnen kwam deze dag van Chevrolet tot Ford en van Dodge tot Crysler noem het maar op allemaal waren ze er. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Crazy race Day te Brakel'

Evenementen nieuws: 'Racing Days Limburghal Genk(B) 15 & 16 november 2008'

Meer informatie:
www.racingdays.nl         info@racingdays.nl
www.racingdays.be        info@racingdays.be
www.veltmanracing.nl     info@veltmanracing.nl

Evenementen nieuws: 'Koninginnedag - Crazy Race Day - Brakel'Op woensdag 30 april wordt er in samenwerking met de plaatselijke wielervereniging en autocrossvereniging EZHACO een spectaculaire dag georganiseerd.
Het evenement zal worden opgeluisterd met diverse oldtimers en een gezellig terras om de inwendige mens te versterken. Lees verder...

Evenementen nieuws: ‘Praxis autosport Team op Racing Days’Op YouTube vonden we nog een leuke video van de Racing Days 2007 van het Praxis Autosport Team Roermond.
Meer info op www.racingdays.nl

Airt race nieuws: 'Air Race in Rotterdam duurt twee dagen'Dit jaar keert de Red Bull Air Race na drie jaar afwezigheid terug in Rotterdam. Voor de editie van dit jaar zijn een aantal opvallende wijzigingen doorgevoerd. Zo duurt het evenement twee dagen en is het aantal piloten gestegen van acht naar twaalf.

Erasmusbrug
In tegenstelling tot 2005 zullen de piloten dit jaar niet onder de Erasmusbrug doorvliegen. In het parcours trekken de piloten vlak voor de brug hun vliegtuig op voor een cuban eight. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'NOG MEER SAMENWERKING BOVAG EN BAVARIA CITY RACING'Het Rotterdamse autosportspektakel Bavaria City Racing, waarbij Formule 1-auto’s onder toeziend oog van 500.000 bezoekers over de Willemsbrug en door de binnenstad razen, mag komend jaar weer op de service van BOVAG rekenen. De samenwerking is voor de vierde editie, op zondag 17 augustus 2008, verder uitgebreid. BOVAG levert niet alleen de rescue cars, maar adopteert tevens het volledige marshall team en de paddock. Lees verder...

JAPANSE AUTOSPORT FESTIVAL: ZONDAG 30 MAARTOp zondag 30 maart 2008 verwelkomen we alle Japanse automerken tijdens een gloednieuwe editie van het Japanse Autosport Festival op het TT Circuit Assen. Of je nu een Honda, Suzuki, Subaru, Nissan, Mitsubishi, Mazda, Toyota, Hyundai of Daihatsu hebt, alle Japanse merken zijn welkom. Dit jaar introduceren we enkele nieuwe programmaonderdelen waaraan je zelf kunt deelnemen, en uiteraard mag je de prachtige showcars op de paddock en de ultieme Japanse performance op het circuit niet missen!

Klik hier voor meer info....

Autosport evenementen nieuws: 'DEFINITIEVE DATUM EN PARCOURS BAVARIA CITY RACING BEKEND'
Rotterdam, 4 februari 2008. Autosportspektakel op 17 augustus over hetzelfde parcours, maar breidt programma uit

De organisatie van Bavaria City Racing maakt vandaag officieel bekend dat zondag 17 augustus 2008 de datum wordt van het vierde Formule 1-spektakel in Rotterdam. Naast het bekendmaken van de nieuwe datum is tevens bevestigd dat het parcours en de plaats van het VIP-dorp hetzelfde zal blijven. Het programma op de zondag zal wederom worden uitgebreid. 

Lees verder...

Evenementen nieuws: 'NEC Birmingham 10 t/m 13 januari 2008'De grootste Autosport en Autospeedway beurs in England de 'Autosport international' in het NEC Birmingham 10 t/m 13 januari 2008.
Klik hier of op bovenstaande banner voor de nieuwsbrief en alle informatie. (pdf file in het engels)

TRUCKS EINDEJAARSMARKT WOENSDAG 26 & DONDERDAG 27 DECEMBER 2007 - AMSTERDAM RAITraditioneel staan de kerstdagen in het teken van de Trucks Eindejaarsmarkt. Ook in 2007 wordt deze gezellige kerstshow door 402EVENTS.COM (in samenwerking met MoMe Productions en mediapartner Trucks Magazine) georganiseerd.

Op 26 en 27 december 2007 opent de RAI in Amsterdam haar deuren voor truckliefhebbend Nederland. Kom ook genieten van de showtrucks en gezellige stands op de Trucks Eindejaarsmarkt!

Meer info klik hier.... of op bovenstaande foto.

Essen Motorshow nieuws: 'Motorsport Jahr 2008 im Blickwinkel: Packeisen Motorsport im Interview'Auch in diesem Jahr stellt Packeisen Motorsport auf der Motorshow in Essen aus. In Halle7, Stand 411, sind zwei Autos der Wuppertaler zu sehen. Hier ein Interview mit Ulli Packeisen...
Lutz Polanz (WDR): „Was ist für die Essen Motorshow 2007 vorgesehen?“
Ulli Packeisen: „Anlässlich der Jubiläumsveranstaltung der 40. Lees verder...

Essen Motor Show 1 t/m 9 december 2007 Essen.

ADAC Motorsport - 'ADAC seit 20 Jahren ideeller Partner der Essen Motor Show Ausstellungsstand mit vielen Renn-Fahrzeugen in der Halle 3'Die Essen Motor Show öffnet am Freitag, 30. November für neun Tage ihre Tore. Die Messe für Tuning, Automobile, Classics und Motorsport findet zum 40. Mal statt und auch der ADAC begeht ein Jubiläum: Europas größter Automobilclub ist zum 20. Lees verder...

Collé Rental & Sales BRL Racing Team actief op Racing Expo te Genk 24-25 november


Collé Rental & Sales BRL Racing Team zal met de 2 BRL-V6 bolides en de race, VIP/Hospitality trailer aanwezig zijn op de autosportbeurs 'Racing Days' te Genk op 45 en 25 november a.s..

Meer info: www.colleracing.nl / www.racingdays.nl

Lees verder...

Collé Rental & Sales BRL Racing Team pakt groot uit op Racing Days te Genk (B).
Op zaterdag 24 en zondag 25 november zal in het Belgische Genk in de Limburghal het mega autosportspektakel plaatsen de ‘Racing Days’.
Tijdens deze beurs zal Collé Rental & Sales BRL Racing Team met trots de Collé BRL-V6 kampioenswagen van Donald Molenaar presenteren. Ook de nummer 2 uit het BRL-V6 kampioenschap Sandor van Es met zijn Collé BRL-V6 racewagen zal op de stand staan tezamen met de Collé – Toro/Koop BRL Light van Tom Koop Lees verder...

Racing Days 24-25 november Limburghal Genk (B)


Meer info klik hier... of www.racingdays.nl / www.racingdays.be

Racing Days nieuws: 'Formule Toyota’s op en top vertegenwoordigt op de ‘Live Action Arena’ Racing Days, Genk 24 en 25 november.

Tijdens de autosportbeurs “Racing Days’ die gehouden wordt 24 en 25 november in de Limburghal te Genk (B) zullen de Formule Toyota coureurs massaal vertegenwoordigd zijn.
Liefst 5 coureurs zullen deelnemen aan de shows in de ‘Live Action Arena’. Onder hun niemand minder dan de kampioen van 2007 Stephan Driessen uit Horst-Meterik. Lees verder...

V6 Sprint Car aanwezig op racing days te Genk (B)


24/25 november Racing Days te Genk..... be there.....

Evenementen nieuws: 'Racing Days 2007: Het beste uit de kart-, auto- en motorsport'
Meerijden met echte racewagens tijdens Racing Days 2007

GENK (België), 30 oktober 2007 – Het beste uit de kart-, auto- en motorsport komt 24 en 25 november samen in de Limburghal te Genk. De tweede editie van ‘Racing Days’ biedt nog meer bekijks en spektakel. Naast het ruime aanbod van teams en coureurs die aanwezig zijn, zullen diverse rijders ook de Live Action Arena onveilig maken. De bezoekers maken tevens kans op een rit met één van de waaghalzen in het demonstratiegedeelte.

Lees verder...

Air Race nieuws: 'Rotterdam op kalender in 2008'Na drie jaar afwezigheid keert de Red Bull Air Race World Series terug naar Rotterdam in 2008.
Rotterdam leverde een felle concurrentiestrijd tegen 24 andere kandidaat steden om een van de tien felbegeerde data op de racekalender van 2008. Lees verder...

Racing-Expo promotie team aanwezig tijdens A1GP weekend Zandvoort

Tijdens het A1GP evenement dat gehouden word van 28 t/m 30 augustus op Circuit Park Zandvoort waren de posters van de Racing Expo 2008 volop te zien.
In de BRL paddock hingen de posters in de diverse racetailers, catering en VIP trailers.
Uiteraard volop te zien bij Collé Rental & Sales BRL Racing Team.

Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Racing Days 2007 gaat definitief door op 24 & 25 NOVEMBER 2007 LIMBURGHAL te GENK(B)'Beste Kart Auto en Motorsport vrienden.
De kontrakten zijn getekend!!!!
De lokatie en de datum is bekend!!!!

24 & 25 NOVEMBER 2007 LIMBURGHAL TE GENK(B)

Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Hét monster truck spektakel MONSTER JAM komt in 2007 weer terug naar het Gelredome in Arnhem.'Op zaterdag 29 september en zondag 30 september zullen tijdens drie shows de motoren van onder andere Grave Digger en Maximum Destruction weer flink razen. Naast de stunts van de monster trucks zwepen ook de freestyle motercross rijders met hun adembenemende sprongen het publiek op. De kaartverkoop begint op donderdag 21 december, met een speciale korting van vijf euro die geldt tot 1 maart 2007. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Racing Days Togeren gaat niet door.'Racing Days - Live @ the Colosseum - Tongeren 2007 

Beste Kart-, Auto- & Motorsport vrienden,Tot onze grote spijt moeten wij u mededelen dat het evenement niet doorgaat.
Daar de situatie met de eigenaren (wat ze wel willen en niet willen)dermate onduidelijk is hebben we als team van Racing Days moeten besluiten het evenement af te gelasten.

Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Special Car Treffen 2007 - 18de editie'
Op ZONDAG 30 SEPTEMBER 2007is het weer zover.!!

De Maaslandse Porsche Club Carrera vzw en de Camaro Custom Club Antwerpen, organiseren op die dag, voor de ”Achttiende maal“. dit treffen.
( dit alles in samenwerking met het Gemeentebestuur van Maasmechelen, de Belgische Ralleycross-Vereniging - Duivelsberg, & de Limburgse Stichting voor Autisme )

Lees verder...

Evenemneten nieuws: 'MY Power Products en Partners op European Ford Event 2007'
Het aankomend weekend (9-9-2007) wordt te Landgraaf het European Ford Event gehouden. Zie voor meer informatie: www.europeanfordevent.com
MY Power Products toont, als een van de sponsoren, haar Ford Component Sales & Power Products plus Ford Racing Performance Parts programma. Qua motoren zult u de Duratec SE, HE en VE aantreffen maar ook de 4.0L Cologne V6 en een Ford Racing 347 CID stroker V8. Lees verder...

Racing Expo 2008 ' Be there.........'

Evenementen nieuws: ‘Mirna Lammerts en haar Mirna's Funky Hair en Beauty’Mirna Lammerts haarstyliste en schoonheidsadviseuse runt haar eigen bedrijf ‘Mirna's Funky Hair en Beauty’. Mirna bezoekt samen met diverse collega’s autosport evenementen waar ze als ‘Promo Girls de autosport, producten of evenement promoten.

Lees verder...

Evenementen nieuws: 'EERSTE EDITIE RACESALON IN AHOY GEEFT BAVARIA CITY RACING VLIEGENDE START'Racewereld van mening: Nederland heeft er een nieuw topevenement bij Vrijdag en zaterdag 17 en 18 augustus vond de eerste editie van ING RaceSalon plaats, een spectaculair pre-event op Bavaria City Racing. Succesvol, zo blijkt onder andere uit de reactie van Robert Doornbos, de huidige nummer twee uit de Champ Car competitie: “Schitterend om mee te maken en fantastisch om op deze manier iets voor autosportfans te kunnen betekenen. Lees verder...

F3/Evenementen nieuws: 'CARLO VAN DAM BRENGT FANS IN VERVOERING MET F3-DEMO TIJDENS BAVARIA CITY RACING!'ROTTERDAM, 20 AUGUSTUS 2007 – Carlo van Dam heeft zich afgelopen weekend uitstekend vermaakt tijdens Bavaria City Racing. Vele tienduizenden toeschouwers in het centrum van Rotterdam zagen hoe de S-T-A-R-T-coureur met zijn fraaie Formule 3-bolide over de straten van de binnenstad denderde tijdens het eendaagse evenement. Lees verder...

Evenementen nieuws: Renger van der Zande -‘Kicke’ in Rotterdam!ROTTERDAM, 19 AUGUSTUS 2007 - De derde editie van Bavaria City Racing in Rotterdam was vandaag een doorslaand succes. Ook de jonge Formule 3 rijder Renger van der Zande bracht het publiek op de banken. Vlak bij de start van het parcours deelde hij de pit-stand met Trust-collega Robert Doornbos. Lees verder...

F3 /Evenementen nieuws: 'VAN AMERSFOORT RACING PAKT UIT TIJDENS BAVARIA CITY RACING!'ROTTERDAM, 18 AUGUSTUS 2007 – Het team van Van Amersfoort Racing is komend weekend aanwezig tijdens Bavaria City Racing in Rotterdam. Het team uit Huizen zal met Carlo van Dam en Récardo Bruins Choi met de Formule 3-bolides in het voorprogramma van dit spectaculaire evenement in actie komen. Daarnaast zal Van Amerfoort Racing in het openbaar hun demonstraties voorbereiden. Dit doen ze in de Monaco Hal op de RaceSalon onder het dak van Ahoy Rotterdam. Niet alleen worden de Formule 3-bolides getoond, ook zijn Stef Dusseldorp en Dennis Swart met hun Formule Renault 2.0-wagens aanwezig. Lees verder...

Evenementen nieuws: RaceSalon - 'GERARD JOLING MAAKT RACEFANS GEK'RaceSalon in Ahoy Rotterdam boordevol entertainment voor autosportfans RaceSalon, de grootste overdekte paddock ter wereld en het ‘rennerskwartier’ voor alle deelnemende teams van Bavaria City Racing, is aanstaande vrijdag en zaterdag de ‘place to be’ voor autosportfans. Niet alleen vanwege de vele bekende namen uit de racewereld, maar ook vanwege het vele entertainment dat op RaceSalon wordt geboden. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'OPBOUW RACESALON VAN START'Aanleg ‘Dakar’ zandbak bij Ahoy tekent komst racewereld naar Rotterdam Bij Ahoy Rotterdam is vandaag begonnen om met 110 vrachtwagens en zo’n 2.000 kuub zand een stukje Parijs-Dakar na te bootsen voor het aankomende autosportevenement RaceSalon. In deze speciale zandbak, inclusief 3 meter hoge schans, zullen tijdens RaceSalon op 17 en 18 augustus diverse Dakar-trucks, bowlers en motoren hun kunsten vertonen Lees verder...

Evenementen / Champcar nieuws: 'ROBERT DOORNBOS KOMT NAAR BAVARIA CITY RACING!'ROTTERDAM, 08 AUGUSTUS 2007 – Robert Doornbos is back in town! Nederlands succesvolste coureur komt het weekend van 17-19 augustus naar Bavaria City Racing. In zijn thuisstad Rotterdam zal de Nederlander het publiek trakteren op meerdere Champ Car demonstraties. Naast een spannend programma op zondag, geeft Doornbos ook op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus een mooie show weg in de Racesalon in AHOY! Lees verder...

Champcar nieuws: 'Robert Doornbos waarschijnlijk in actie tijdens Bavaria City Racing'Naar alle waarschijnlijkheid zal Robert Doornbos tijdens de Bavaria City Racing op 19 augustus in Rotterdam een demonstratie geven in een Champ Car bolide. Hij zal hierbij hetzelfde chassis gebruiken wat tijdens de Rizla Racing Days door Andreas Wirth gebruikt zal worden tijdens zijn demonstratie op het circuit van Assen. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Racespektakel Rotterdam rekent op Albers'ROTTERDAM - De organisatie van Bavaria City Racing in Rotterdam gaat er vooralsnog vanuit dat Christijan Albers, die door zijn team aan de kant werd gezet wegens betalingsproblemen, op de Willemsbrug start. Spyker geeft binnenkort uitsluitsel of Albers inderdaad naar Rotterdam komt Lees verder...

Evenementen nieuws: 'ING Renault coureur Heikki Kovalainen komt naar Rotterdam'ING pakt uit tijdens raceweekend in Rotterdam

ING Renault F1 Team coureur Heikki Kovalainen is op 19 augustus aanwezig tijdens Bavaria City Racing. In het centrum van Rotterdam laat Kovalainen met zijn ING Renault Formule 1 auto het publiek van heel dichtbij kennis maken met de spanning en sensatie van Formule 1.
Naast Kovalainen rijdt ook de half-Nederlandse Nelson Piquet Jr. (testcoureur van het ING Renault team) in een Formule 1 auto over de coolsingel. Bavaria City Racing wordt voor de derde keer georganiseerd en is in drie jaar tijd uitgegroeid tot het grootste publieksevenement van Nederland. Lees verder...

Evenemeneten nieuws: Racing Days Live @ the Colosseum Tongeren (B), 10 & 11 November 2007

Show race arena met o.a.: 
- 3275 zitplaatsen
- licht en geluid show
- Presentatie in handen van niemand minder dan Guy Geurts
   (Speaker Raceway Venray en Circuit Zolder en Spa) en
   Eddy Worrie (TV Limburg / Radio Star.FM

Op en top autosport en motorsporty spektakel!

Raceflash.nl is erbij.

Meer info volgt binnenkort op deze website. Uiteraard kan men de nodige info vinden op:
- www.racingdays.nl
- www.racingdays.be
- www.veltmanracing.nl

Evenementen nieuws: 'Derde optreden Christijan Albers Bavaria City Racing'Op zondag 19 augustus a.s. tijdens Bavaria City Racing 2007 geeft Christijan Albers voor de derde maal een show die men wederom nooit meer zal vergeten! Het 'Etihad Alder Spyker Formula 1 Team' zal met twee coureurs van start gaan op de Willemsbrug. Ook op de RaceSalon, het nieuwe publieksevenement dat op 17 en 18 augustus a.s. in samenwerking met Ahoy Rotterdam wordt georganiseerd, is Spyker van de parti. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Op het Race Spektakel Tegelen zullen aanwezig zijn.'Radiografisch bestuurbare modelauto's.

• LiMAC (www.limac.info)
• 4x Stockcar F1 (1:8) (Stockcar team Velden)
• Functionele modelbouw EMAC MV

Lees verder...

F1 nieuws: 'F1-team Spyker naar race-evenement Rotterdam'ROTTERDAM - Het formule 1-team van Spyker komt dit jaar met coureur Christijan Albers en een nog onbekende rijder naar de Bavaria City Racing in Rotterdam. Eerder maakte ING, de hoofdsponsor van Renault, bekend dat de Franse renstal ook meedoet aan het spektakel in augustus. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Autosport spektakel Wijk en Aalburg zaterdag 30 juni'

Evenementen nieuws: 'Organisatie Racing EXPO leeuwarden pakt groot uit'De eerste editie van deze nieuwe auto & motorsport beurs was een groot succes afgelopen jaar. Duizenden bezoekers genoten van het grote aanbod standhouders en het spectakel in de live action arena.
Standhouders deden goede zaken en de coureurs genoten van de aandacht. De beurs in Leeuwarden was een schot in de roos voor de organisatie. Lees verder...

Evenementennieuws: Van 27 t/m 29 juli 2007 is het voor alle Volkswagen, audi, Seat en Skodafans op naar Eurospeedway Lausitz.

 VW Blasen is een mega grote meeting voor de hele VAG Groep. Het hele weekend bestaat uit gezelligheid als auto liefhebbers onder elkaar. En natuurlijk pronken met je auto op de mega grote campings waar duizenden auto’s geparkeerd staan.

Lees verder...

Collé Rental & Sales en Raceway Venray racebolides trokken veel bekijks tijdens VeKa NK Autocross Kessel.Tijdens de VeKa Autocross afgelopen zaterdag 9 juni te Kessel waren er diverse racebolides uit de BRL en

Autospeedway (Raceway Venray) te bewonderen.
Alle race bolides trokken veel bekijks en menig bezoeker nam plaatsje achter het stuur en maakte foto’s.
Ook de circuit omroeper van de KNAF maakte veel reclame voor Collé Rental & Sales en Raceway Venray.

Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Bavaria City Racing bekeken door 29 miljoen Chinezen!'CCTV, het grootste netwerk in China met een bereik van 314 miljoen Chinese huishoudens, zond 10 minuten lang een uitgebreide reportage over Bavaria City Racing 2006 uit! De komst van de Chinese televisiezender naar Rotterdam afgelopen zomer is de danken aan Ho-Pin Tung, die een immense populariteit geniet in China. Ho-Pin zal ook tijdens de derde editie, op 19 augustus 2007, van het spectaculaire F1 evenement verschijnen. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Carlo Van Dam aanwezig bij Bavaria City Racing'Carlo van Dam zal ook dit jaar zijn kunsten vertonen in de straten van Rotterdam. De coureur die op dit moment uitkomt in de Duitse Formule 3 en daarin het kampioenschap leidt zal acte de présence geven op Bavaria City Racing dat op 19 augustus gehouden wordt. De 21-jarige Nederlander reed vorig jaar ook al door de havenstad in een Formule Renault. Lees verder...

'TIME ATTACK' Circuitpark Zandvoort zondag 3 juni a.s.Op zondag 3 juni 2007 staat het Circuitpark Zandvoort volledig in het teken van het allernieuwste circuitfenomeen: Time Attack. Een échte performancedag vol actie, pk’s en techniek, waarbij de combinatie van auto en stuurmanskunst het verschil maakt. De straatlegale auto’s gooien al hun paardenkrachten in de strijd… welke coureur zet de snelste rondetijd neer? Lees verder...

Racing EXPO Leeuwarden 23 & 24 februari 2008
De datum is nu officieel bekend gemaakt door de organisatie van de Racing Expo. De grootste autosport & Autospeedway beurs zal plaatsvinden op 23 & 24 februari 2008 te Leeuwarden.
Uiteraard zal Raceflash.nl  zijn medewerking weer verlenen en zorgen dat vele racebolides kunnen pronken op de stand of deelnemen in de LIVE ACTION race arena. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Renault verzorgt demo bij Bavaria City Racing'
Renault verzorgt zondag 19 augustus tijdens Bavaria City Racing in hartje Rotterdam een demonstratie. Met andere Formule 1-teams wordt nog gesproken, de organisatie hoopt ook op een demo van Robert Doornbos.

Renault geeft een demo weg in Rotterdam, met dank aan ING.
De komst van de Frans/Engelse renstal, die is te danken aan hun hoofdsponsor ING, werd woensdag op het Circuit de Catalunya in Barcelona officieel bevestigd. Waren eerst Minardi en (toen nog) MF1 Racing en Williams de publiekstrekkers, dit keer is de organisatie er in geslaagd de regerend wereldkampioen aan zich te binden.

Lees verder...

Evenementen nieuws: 'FULL SPEED ZATERDAG 5 & ZONDAG 6 MEI – AUTOTRON ROSMALEN'Het is al bijna zover! Net als voorgaande jaren staat het eerste mei-weekend compleet in het teken van Full-Speed! Als vanouds vindt Full-Speed plaats in het Autotron Rosmalen, dat dit keer voor de 10e keer overladen wordt met al het nieuws op het gebied van autostyling, autotuning en audio. Een regelrechte jubileumeditie dus!

Meer info klik hier..

Euro Racing Limburg van de baan!

 Roermond, 19 april 2007 - Het autosportevenement Euro Racing Limburg dat gepland stond voor 23 en 24 juni 2007 gaat niet door. Dit maakten gemeente Roermond en Rotterdam Racing vandaag bekend. Voornaamste reden voor het afblazen van het evenement is de financiële haalbaarheid. Wethouder Van Rey: “Door inzet van velen is het in de afgelopen maanden mogelijk gebleken een geweldige hoeveelheid werk te verzetten. Het is daarom erg spijtig dat Euro Racing Limburg geen doorgang kan vinden”. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Euro Racing Limburg gaat niet door!'

Geen race-evenement bij A73 Roermond
 
 De Roermondse wethouder Jos van Rey is boos op de politie. Het korps Limburg-Noord heeft volgens Van Rey geweigerd mee te werken aan het autosport-spektakel Euro Racing Limburg. Dat zou te veel mankracht kosten. Naast het gebrek aan geld is de houding van de politie één van de redenen geweest om het evenement af te blazen, zegt Van Rey.

Euro Racing zou worden gehouden op een stuk van de nieuwe snelweg A73 bij Roermond. Maar de organisatie kreeg de financiering niet rond, zo werd vandaag bekendgemaakt.

Meer info en nieuws klik hier....

Evenementen nieuws: 'Vandaag besluit over Euro Racing'

 De gemeente Roermond beslist vandaag of Euro Racing Limburg doorgaat. Het race-evenement zou op 23 en 24 juni moeten plaatsvinden op de net aangelegde A73-Zuid.

Omdat de vergunning nog niet rond is en er een begrotingstekort is, staat het spektakelstuk op losse schroeven. Volgens de Limburgse kranten is Jos Verstappen in Roermond in elk geval niet van de partij. Hij heeft zich bij de organisatie afgemeld.

Bron: L1 Sport nieuws

Bavaria City Racing nieuws: 'Drive for Kids'

 Moller Autoschade verzorgt tijdens Bavaria City Racing het charity programma School Master Drive For Kids. In samenwerking met topcoureurs uit o.a. de F1 zal dit unieke initiatief voor een derde maal worden georganiseerd. De opbrengst gaat volledig naar de stichting KidsRights. Afgelopen jaar heeft de actie een bedrag van EUR 107.000,- opgeleverd. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Nederlands grootste autofeest start op 29 maart'
Meer dan honderd primeurs op AutoRAI 2007

AutoRAI 2007 doet zijn spreuk 'It's Showtime' alle eer aan: het Nederlandse publiek kan in de periode van donderdag 29 maart tot en met maandag 9 april 2007 kennismaken met meer dan honderd primeurs. Hiermee is een van de doelstellingen die werden geuit bij de verplaatsing van Nederlands grootste autofeest naar de periode eind maart volledig geslaagd: door deze andere periode in het jaar is het mogelijk geworden het talrijke nieuws van de Salon van Genève ook in Amsterdam te laten zien

Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Snelheidsevenement ‘TU/e-FAST’ vormt kick-off Europese Week Eindhoven 2007Onder de naam ‘TU/e FAST’ vindt maandag 26 maart voor het eerst een snelheidsspektakel in de straten van Eindhoven plaats. Naar verwachting zullen duizenden toeschouwers getuige zijn van ondermeer dragracers, supermoto’s, een Formula Ford en een Lamborghini Gallardo GT3. Dit programma is tot stand gekomen in samenwerking met URE (University Racing Eindhoven) zij zullen ook rijden met hun zelfontworpen Formula Student-auto.

Lees verder...

Evementen nieuws: 'RTL GP brengt autosport naar AutoRAI 2007'

 RTL GP, het grootste Nederlandse multimediaplatform voor auto- en motorsport, komt met een speciale stand naar AutoRAI 2007. Bezoekers worden getrakteerd op spectaculaire activiteiten en maken via een screentest kans zelf een televisieprogramma van RTL GP te mogen presenteren. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Website Euro Racing Limburg = ONLINE'Sinds kort is de website www.euroracinglimburg.nl online. Hier kan men alle info vinden over de demo races op de A73 te Roermond die gehouden worden op Zaterdag 23 en Zondag 24 juni 2007.

Programma:
Het programma van Euro Racing Limburg (23 en 24 juni van 11:00 tot 19:00) zal een unieke show worden van autosport in de breedte met auto's en coureurs uit ondermeer Nederland, Duitsland en België.

Lees verder...

Racing Expo nieuws: 'Racing EXPO Leeuwarden het was geweldig'Het zit er op de eerste editie van de nieuwe ultieme auto en motor sport beurs van Nederland de Racing EXPO Leeuwarden. 10500 bezoekers bezochten al het moois wat tentoongesteld was in het WTC expo complex in Leeuwarden en genoten volop van de race demonstraties waar men soms in rijen van tien'dik achter de dranghekken stond. Diverse promoteams waren present het aanwezige publiek genoot volop. Standhouders deden goede zaken, en riepen volop tot volgendjaar. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'DUITSE AUTOSPORT FESTIVAL'ZONDAG 25 MAART – TT CIRCUIT ASSEN

Het Duitse Autosport Festival geeft een prachtig beeld van de complete Duitse autoscene: van strakke, gevlakte VW Golf’s en Corrado’s tot extreem uitgebouwde Calibra’s en A3’s. Dit gezellige evenement speciaal voor en door Duitse auto’s vindt ook dit jaar plaats op het welbekende racecircuit van Assen. Alle sportieve Duitse bolides laten zich van hun beste kant laten zien… Ben jij er ook bij?

Lees verder...

Extra nieuws Racing-ExpoHet aftellen is begonnen voor de organisatie van de eerste Racing EXPO Leeuwarden de ultieme auto en motorsport beurs. Al moeten de deuren nog opengaan de organisatie kan nu al spreken van een succes.
De beurs is voor 99% vol geboekt Iets waar de organisatie erg trots op is, tevens kreeg de website www.racing-expo.nl afgelopen weekend zo veel bezoekers te verwerken dat de server het niet meer aankon en de website anderhalve dag plat kwam te liggen. Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'Race simulator op de Stand van Racing Actueel'Deze week is bekend geworden dat op de stand van Racing Actueel in het FEC in Leeuwarden een heuse race simulator zal staan.
Wat is W2events die het geheel zal gaan verzorgen? Het is een relatief jong bedrijf met vele mogelijkheden. Racing Actueel maakt hierbij slechts gebruik van een van die mogelijkheden, namelijk de race simulator. Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'Racing team van der Meeren presenteert F2 op Racing Expo'Na vele uren hard werken heeft racing team van der Meeren hun H99 randall Formule 2 klaar om naar racing expo te gaan.
De naam van de nieuwe website en foto,s en het team volgen later deze week. Na een aantal jaren in de stock rods gereden te hebben keert Edwin weer terug in de F2.

Bron: pewi.nl

AUTOSPORTWERELD KOMT SAMEN TIJDENS RACESALON 2007Ahoy Rotterdam en Rotterdam Racing organiseren unieke beurs.

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus opent Ahoy Rotterdam haar deuren voor een unieke beurs, waar de absolute top van de autosportwereld te bezichtigen en te beleven is: RaceSalon. Een weergaloos pre-event op Bavaria City Racing 2007.

Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'ASF promo girls aanwezig op RACING-EXPO'Natuurlijk mgen de bloedmooie promo girls van ASF (Durk en Eddy Osinga) niet niet ontbrekenen op de RACING-EXPO.
Kom gezellig naar deze beurs om deze mooie ASF promo girls te bewonderen en laat je fotograferen met ze.
Een leuk aandenken voor thuis en van de beurs.

Bron: raceflash.nl, Foto: ASF  Lees verder...

Racing Expo hot nieuws: 'Ed Creations model stockcars uit Engeland maakt oversteek naar beurs Racing Expo'Eddie van Ed Creations model stockcars de kleine stockcartjes die razend populair zijn bij de jeugd komt weer naar Nederland.
Vorig jaar was Eddie met zijn model stockcars voor het eerst te gast op de Racing EXPO in Franeker. De sfeer en gezelligheid en de goede verkoop maakte grote indruk op Eddie. Lees verder...

Racing Expo nieuws: 'Extra update'Naast de BRL race wagens van O.A. Alard Kalff en sandor van Es, komt ook de opvolger van de Formule Renault & Formule Ford naar Leeuwarden.
Het gaat hier om de BRL Formule racewagen Voorzien van een V8 motor met zo'n 120 a 500 pk. Lees verder...

Racing EXPO NieuwsDe Engelse stockcar F1 coureur Carloz Perez # 305
zal zijn nieuwe asfalt stockcar voor het eerst in Nederland aan het race publiek tonen. Carlos zal aan de race demo's deelnemen op zaterdag 10 & 11 Maart in het WTC expo complex in Leeuwarden tijdens de auto en motorsport beurs de Racing EXPO Leeuwarden. Lees verder...

Air Race komt niet naar Rotterdam!De 'Red Bull Air Race' boven de Maas komt dit jaar niet naar Rotterdam. De organisatie heeft van de gemeente Rotterdam te horen gekregen dat de voorkeur uitgaat naar het Formule 1 spektakel 'Bavaria City Racing'.
uitgegeven: 15:02 25-02-2007 gewijzigd: 15:02 25-02-2007 Lees verder...

Formule BRL als “Big-Surprise” op RACING-EXPO te Leeuwarden 10 en 11 maart.Ook zal de 'Formule BRL' van initiatiefnemer Harry Maessen aanwezig zijn op de Auto- en Motorsport beurs RACING EXPO te Leeuwarden op zaterdag 10 en zondag 11 maart.

Tijdens de BRL Champion Party die gehouden werd in november 2006 was de BRL Formule al te bewonderen.
Op de race auto stond met blauwe letters “BRL Racing”. Reden genoeg om bij Harry Maessen te gaan informeren wat dit nu allemaal inhield.

Lees verder...

Collé Rental & Sales BRL Racing Team aanwezig op RACING EXPO
De mooie racetrailer van Collé Rental & Sales BRL Racing Team zal op zaterdag 10 en zondag 11 maart a.s. aanwezig zijn op de Auto- en Motorsport beurs RACING EXPO te Leeuwarden. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'AUTOSPORTWERELD KOMT SAMEN TIJDENS RACESALON 2007'Ahoy Rotterdam en Rotterdam Racing organiseren unieke beurs

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus opent Ahoy Rotterdam haar deuren voor een unieke beurs, waar de absolute top van de autosportwereld te bezichtigen en te beleven is: RaceSalon. Een weergaloos pre-event op Bavaria City Racing 2007. Drie tentoonstellingshallen in Ahoy Rotterdam, bij elkaar maar liefst 18.000 m2 vloeroppervlakte, worden ingericht als de mooiste paddock van Nederland.  Een absoluut walhalla voor alle autosportliefhebbers. Beleef de racewereld van dichtbij!

Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Autocrossbeurs Druten zaterdag 3 en zondag 4 maart 2007'Jaarlijks organiseert www.autocross.nl een autocross beurs in Druten, waar gemiddeld 1400 bezoekers op af komen. Ook dit jaar gaat dit evenement zich herhalen, wederom in Druten, in De Maas en Waal Hal van Active World. Het gaat plaats vinden op zaterdag 3 en zondag 4 maart 2007 .

Dit jaar zal het groter opgezet zijn als afgelopen jaren. Om een wat ruimer publiek te benaderen, is de beurs ook op zaterdag geopend.

Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'Hans Stacey komt met zijn DAKAR truck naar Racing-Expo'
De organisatie van Racing-Expo is er in geslaagt om
de kampioen van de zwaarste woestijn rally ter wereld de DAKAR 2007: Hans Stacey met zijn Truck naar Leeuwarden te krijgen. Het rode monster zal een opvallende verschijning zijn op het Dakar pavalion tijdens de beurs 10 en 11 maart a.s.. Lees verder...

Extra info over de komende Racing EXPO.
Stockcar F1 deelnemers aan de Racing EXPO Leeuwarden
1 Apie Maris
2 Ernst Jan Wekema
3 Bert de Vries
4 Arjan Koorn
 
5 Louw Wobbes
6 Camiel de Decker
7 Evert van den Berg
8 Ron Kroonder / Dave Schaap
 
9 Ernst Jeninga duozitter Lees verder...

EMMA SOUND QUALITYStichting EMMA Nederland is uiteraard ook aanwezig op de eerste grote tuning show van het nieuwe jaar. Niet met een wedstrijd, want veel deelnemers zijn nog volop bezig om hun installaties te (ver)bouwen voor het nieuwe seizoen. Wel zullen de EMMA juryleden aanwezig zijn om alle vragen over EMMA Sound Quality, ESPL en EMMA Dolby Multimedia wedstrijden en natuurlijk car audio in het algemeen te beantwoorden. Lees verder...

EXPLOSIVE CAR TUNING SHOW 2007ZATERDAG 17 EN ZONDAG 18 FEBRUARI – JAARBEURS UTRECHT

Komend weekend maken we een bijzondere ontdekkingsreis naar nieuwe cartrends tijdens de Explosive Car Tuning Show! Deze indoor tuning show brengt je opnieuw de mooiste showcars uit binnen- en buitenland, de vetste shows en de interessantste bedrijven. Samengebracht op een prachtlocatie in het midden van het land, smelten alle takken van cartuning samen tot één one-of-a-kind show.

Klik hier voor meer informatie.

Racing Expo nieuws: ‘10 & 11 Maart Racing EXPO Leeuwarden’
De ultieme auto en motorsportbeurs in het WTC expo

Na jaren van afwezigheid keert de auto en motorsport terug in Leeuwarden.
Op 10 & 11 maart gaan de deuren van het WTC expo aan de Heliconweg om 10.00 uur open voor de liefhebbers van zo wel auto en motorsport. Waar eind November nog dominoblokjes omvielen voor de SBS 6 camera’s zullen  nu diverse racewagens, karts en motoren in de rondte scheuren om de liefhebbers van gemotoriseerde sporten uit de winterslaap te hallen.

Lees verder...

Datum 23 en 24 juni ‘Euro Racing Limburg’ ongewijzigd!
Na alle berichten die links en rechts op internet en andere media is verschenen inzake wijziging datum ‘Euro Racing Limburg’, heeft Raceflash.nl van de organisatie vanavond vernomen dat de geplande datum 23 en 24 juni ongewijzigd blijft. Het evenement gaat gewoon door op deze datum.

10 & 11 maart Stockcar F1 'Two-Seater' actief op de racing EXPO Leeuwarden.Mis deze nieuwe autosportbeurs niet en maak kans om met ernst in de indoor race arena te rijden kijk ook op www.racing-expo.nl

Evenementen nieuws: 'InterClassics & TopMobiel 2007'
Hommage aan de filmklassiekers

MAASTRICHT - komend weekend 12 t/m 14 januari 2007 wordt traditiegetrouw het nieuwe klassiekerseizoen geopend met de gecombineerde automobielbeurzen InterClassics & TopMobiel in MECC Maastricht. Centraal dit jaar staan de thema’s 'Cars on Film' en Alfa Romeo.

Lees verder...

'Euro Racing Limburg' 23 en 24 juni 2007Evenementenorganisator Rotterdam Racing, Provincie Limburg, Ondernemend Limburg en gemeente Roermond zijn overeengekomen om een autosportevenement te organiseren op het in aanbouw zijnde stuk snelweg A73 te Roermond. Het evenement vindt plaats op 23 en 24 juni 2007 en gaat Euro Racing Limburg heten. Het evenement wordt een demonstratie van verschillende auto- en motorsport klassen en laat in tegenstelling tot het populaire city racing evenement in Rotterdam vooral de sport in de breedte naar voren komen. Lees verder...

Update 'Euro Racing Limburg op 23 en 24 juni op A73'

ROERMOND - Het autosportevenement Euro Racing Limburg wordt op 23 en 24 juni gehouden op een parkoers van drie kilometer van de A73-Zuid bij Roermond. De organisatie verwacht daarbij 100.000 toeschouwers uit Duitsland, België en Nederland, maakte organisator Robert Heilbron woensdag in Roermond bekend.

De autosportshow bestaat uit demonstraties, sprintraces, stunts en entertainment. Ook zal er worden geprobeerd snelheidsrecords te vestigen. De organisatie denkt aan de volgende raceklassen: Formule 1, Dakar Rally, karts, motorstunts, dragracing en new energy raceauto's.

'Euro Racing Limburg' 23 en 24 juni 2007 autosnelweg A73 Roermond

Rotterdam Racing, Provincie Limburg en de gemeente Roermond nemen de organisatie voor het grote autosportspektakel 'Euro Racing Limburg' voor hun rekening.
Euro Racing Limburg is de naam voor het nieuwe F1 autosport spektakel. Vanmiddag om 15.00 uur vind er een pers bijeenkomst plaats te Roermond. Vanavond om 19:00 uur zal er nog een spectaculaire show zijn met meer tekst en uitleg voor de genodigden en aanwezige pers.

Raceflash zal samen met Radio STAR.FM (www.star.fm) vanavond anders morgenvroeg een verslag publiceren van deze pers bijeenkomst.

Oval Racing Experience 2007, NEC Birmingham 11t/m 14 Januari
Spectaculaire races in de indoor show arena uit de diverse Autosport en Autospeedway. Onder anderen races in Stockcar F1, National Hot Rods, Stockcar F2, Superstox, V8 Stockcars en veel meer. Voor Nederland zal Stockcar F2 coureur 'Toon Schut' deelnemen tussen de vele Engelse race kanonnen.

The Oval Racing Experience 2007 will once again take place at the NEC Birmingham as an integral part of Autosport International 2007 together with The Oval Racing Spectaculars in the Live Action Arena at 6pm on Saturday 13th and 4.30pm on Sunday 14th January 2007. Lees verder...

Laatste nieuws 'Bavaria City Racing 2007'


Foto: personeelsdag Rotterdam Racing 16 dec.

Het is bijna Kerstmis: een mooi moment om even de stand van zaken qua Bavaria City Racing 2007 door te nemen:
- Zondag 19 augustus 2007 gaat het weer gebeuren. Derde keer, zelfde plaats, zelfde parcours, beter weer.
- De twee dagen ervoor mag u ook vast reserveren. Zet maar neer: 'Ahoy'. Meer zeggen we nog even niet, behalve dan dat er daar 24.000 m2 ruimte is waar we iets heel leuks mee gaan doen. Lees verder...

Racing Expo 2007 met indoor races!


Klik op de poster om naar de website te gaan....

Zenith – Greatest Club 1 jaar; dat moet gevierd worden!Het ligt misschien nog vers in het geheugen, maar Zenith opende alweer een jaar geleden de deuren met een waanzinnig openingsfeest. De Limburgse uitgaanstrots wist meteen de toon te zetten. Inmiddels kan er tevreden worden terug gekeken op de eerste twaalf maanden. Sensationele optredens van (inter)nationale topartiesten en steevast gezelligheid tekenen het succes van het eerste jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom heeft Zenith een weergaloos verjaardagsweekend op poten gezet. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 december staan geheel in het teken van het eerste bestaansjaar. En kijkend naar het programma wordt dat een unieke feestmarathon. Lees verder...

Autospeedway special dag 19 november a.s. door EPS uitlaten i.s.m. Racing ActueelPROGRAMMA:

Wanneer:
Zondag 19 november van 10:00 tot 17:00

Waar:
EPS Uitlaten BV & USA Engines BV
Nieuwe Compagnie 23
9605PX Kiel Windeweer

Route: zie www.uitlaten.com

Wat:
Decibelmeting (in samenwerking met Racing Actueel & circuit Polderputten)
Maken van maatwerkuitlaten NB: wel van te voren afspraak maken, capaciteit is beperkt!
Uitleg en demonstratie van verschillende uitlaten
Verkoop uitlaatmateriaal uit voorraad ZONDER BTW!
Verkoop motorblokken & onderdelen ZONDER BTW!

Lees verder...

Bavaria City Racing op 19 augustus 2007

Nadat eerder bekend werd gemaakt dat Bavaria City Racing nu al een vergunning heeft verkregen voor een vervolgevenemenet in Rotterdam, heeft de organisatie een nieuwe datum gepland voor haar 2007 editie. Op 19 augustus volgend jaar zal voor de derde maal in de havenstad het evenement plaats vinden.

Organisator Robert Heilbron: ‘’We zijn blij dat de definitieve datum nu bekend is, zodat we met de Formule 1-teams en coureurs concrete afspraken kunnen maken. Met deze datum zitten we weer in de vakantieperiode van de Formule 1, tussen de Grand Prix’ van Hongarije en Turkije’’.

In het voorjaar van 2007 zal de kaartenverkoop starten, echter zal ook volgend jaar een groot gedeelte van het parcours gratis toegankelijk zijn.

Autosport nieuws: 'Formule 1 op nieuw tracé A73'

Roermond -  Enkele maanden voordat de A73-Zuid officieel in gebruik genomen wordt, moet de snelweg het toneel zijn van een groots opgezet Formule 1-evenement. Het autosportfestijn moet in september volgend jaar in Roermond plaatsvinden.

De organisatie rekent op zo'n vijfhonderdduizend bezoekers en zegt dat daarmee het racespektakel een van de grootste kortdurende sportevenementen ooit in Limburg is.

Lees verder...

Bavaria City Racing 2007 nieuws: 'Formule 1 voor de derde keer naar Rotterdam'In augustus 2007 zal voor de derde maal op rij het succesvolle evenement Bavaria City Racing plaatsvinden in de binnenstad van Rotterdam. Dit is 31 oktober bekend gemaakt door de gemeente Rotterdam. De exacte datum en de route zullen in de loop van dit jaar bekend worden. Lees verder...

Latest NEWS: 'GR8 THE FAST & THE FURIOUS TOKYO DRIFT EVENT ZONDAG 5 NOVEMBER 2006, CIRCUIT ZOLDER (B)'Aanstaande zondag 5 november is het zover! Eindelijk is het tijd voor het GR8 The Fast & The Furious Tokyo Drift Event, dat het Belgische Circuit Zolder een getuned jasje geeft. De gehele dag kun je genieten van alle prachtige showcars uit binnen- en buitenland, én van alle spannende contests. Lees verder...

Racing Expo 2007 10-11 maart Leeuwarden


                          www.racing-expo.nl

Autosportbeurzen 2008-2009


FEBRUARI 2008


23+24 Februari 2008 Leeuwarden        www.racingexpo.nl _____________________________________________

Lees verder...

GR8 THE FAST & THE FURIOUS TOKYO DRIFT EVENT, ZONDAG 5 NOVEMBER 2006, CIRCUIT ZOLDER (B)Op zondag 5 november krijgt het Belgische Circuit Zolder een getuned jasje tijdens het GR8 The Fast & The Furious Tokyo Drift Event! De gehele dag kun je genieten van alle prachtige showcars uit binnen- en buitenland, én van alle spannende contests. Lees verder...

Grandioze opendag bij Eurotech Group Venlo-BlerickVenlo-Blerick, zaterdag 23 september 2006

Raceflash nam een bezoekje aan de opendag bij Eutotech Group BV Venlo-Blerick. Het weer schitterend en de zon scheen met volle teugen en bij aankomst op het industrieterrein Groot-Boller stonden de wegen links, rechts en diverse parkeerplaatsen al vol met de vele auto’s van de aanwezige bezoekers.

Lees verder...

Explosive Cartuning on Tour, Zenith Venray 22 september a.s.Meer info kijk dan op: www.thezenith.nl

OPEN DAG EUROTECH GROUP BV
Op zaterdag 23 september a.s. houdt Eurotech Group BV, een internationale 'system supplier' voor de metaalverwerkende industrie en de machine- en apparatenbouw, een open dag. Iedereen is welkom van 10.00-15.00 uur op de Groot Egtenrayseweg 58 in Venlo-Blerick. Lees verder...

MONSTERJAM DRIVING EXPERIENCE CIRCUIT ZOLDER DONDERDAG 14 SEPTEMBER VAN 10 TOT 17 UurBekende Belgen gaan de uitdaging aan...de Monster Jam Driving Experience !
 
Op 14 september vindt er op het circuit van Zolder een uniek evenement plaats. De Monster Jam wagens nemen die dag het race-circuit in voor een grootse demonstratie. Lees verder...

Showcars & Fastbikes 30 september Krimpen a/d IJsselActiviteiten

Het evenemententerrein zal opgedeeld worden in diverse onderdelen, te weten;

Hoofdterrein (A)

•  Show auto's
•  Show motoren
•  Podia met Polderband & DJ Evil Activities
•  Eet- en drink gelegenheden
•  Verkoop stands
•  Vermogenstestbank Motor
• F1 Driving Experience (formule 1 Simulator)
• Dragsters
• ParaMotor
• Stock Cars Cross
• Suzuki Verhoeve Suzuki

Lees verder...

Cartreffen 17 september Rallycrosscircuit "Duivelsberg" Maasmechelen (B)

“MY Power Products aanwezig op het European Ford Event 2006Managing Director Hans Herweijer laat ons weten dat MY Power Products met de showtrailer aanwezig zal zijn op het European Ford Event 2006 te Landgraaf. Dit evenement zal plaatsvinden op 10 september a.s. MY Power Products zal o.a. beelden van de Ford Ned. Elf BRL-series van 2006 laten zien.

Lees verder...

Racing Days Maastricht 23 -24 september 2006Organisatie  

Eddy Wories  – Wim Veltman

Locatie  
Profile Tyre Center
Korvetweg 20 - 22
Maastricht (Beatrixhaven)

Datum  
23 -24 september 2006

Openingstijden 
23/9 11.00 tot 21.00 uur (Hekken sluiten om 20.00 uur)
23/9 21.00 tot 23.00 uur Sponsor/deelnemers
                                     (avond(besloten)
24/9 11.00 tot 18.00 uur (Hekken sluiten om 17.00 uur)

Lees verder...

Racing Expo 10 en 11 maart 2007

 De Ultieme Auto- en Motorsportbeurs van Nederland zal dit jaar plaats vinden in het FEC te Leeuwarden, in plaats van de Trije in Franeker.
De Trije in Franeker werd te klein, zodat we zijn uitgeweken naar het FEC te Leeuwarden. Dit jaar wordt het nog groter en indrukwekkender op het gebied van Ovalracing, Autocross en andere Auto- en Motorsporten.

Lees verder...

Verstappen in actie tijdens BP Ultimate Masters of Formula 3

Zandvoort, 31 juli 2006. Jos Verstappen zal tijdens de BP Ultimate Masters of Formula 3 op zaterdag 5 en zondag 6 augustus a.s. een spetterende demonstratie geven  in zijn A1GP World Cup of Motorsport-bolide.

 Lees verder...

Philips brengt Nico Rosberg van het Williams F1 Team naar Bavaria City Racing

 Rotterdam- Vanochtend heeft de organisatie van Bavaria City Racing haar programma en Philips de komst van Williams F1 coureur Nico Rosberg bekend gemaakt tijdens een persconferentie in de Euromast.Lees verder...