Dakar rally nieuws: 'Vink Rally Sport'Barneveld – Woensdagochtend is het Barneveldse team om 08.30 uur vertrokken vanuit Debrecen richting de 1e etappe, een verbindingsroute van 210 kilometer.
Deze verbindingsroute was aan tijd gebonden dus het tempo moest hoog worden gehouden. De 1e etappe was dezelfde route als dag 1 van deze Central Europe Rally maar de weg was nu een stuk slechter, veel zand, gaten en bulten. Toch slaagde het gele team erin om als 6e te eindigen.

Rob Vink; “De 2e etappe naar Veszprem ging fantastisch, smalle paden, hoge snelheid en veel bochtenwerk, dat was voor Gerard bijna niet bij te houden, zo snel ging dat!
Helaas kwamen we door een technisch mankement vlak voor de finish stil te staan.   Gelukkig was dit snel verholpen, maar je ziet diverse andere voertuigen ons passeren. Volgens de laatste berichten zijn we als 19e geëindigd, waardoor we waarschijnlijk onze plaats in de top 10 van het klassement op dit moment hebben verspeeld”.

Vandaag is er een bus met familie en fans vertrokken vanuit Barneveld om het Vink Rally Team aan te moedigen tijdens de laatst etappe naar de finish op zaterdag 26 april.

Bron: Dirk van Harten, CreArts BV
(Foto: DakarPressTeam.nl) 

GINAF Power Rally

  

  

  
  
   

   

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
6e685c
Onthoud mijn gegevens!