Dakar nieuws: Vandaag, zondag 30 december 2007- Konvooi vertrok op 1 januari tussen 11.00 en 11.30 uur vanuit ZeelandNu het nog maar een paar nachten slapen is voor de start van de grootste rally ter wereld neemt het gekriebel in de onderbuik van het gehele AutoTrack.nl- Team van Deijne epidemische vormen aan.

Diverse zaken moeten zo vlak voor de start nog geregeld worden, en als je Tonnie van Deijne zelf spreekt lijkt alles onder controle. De fans die perfectionist Tonnie iets beter kennen weten dat het op zo’n paar dagen voor vertrek stressen is ondanks de jarenlange ervaring. Het gaat hier dan ook om één van de grootste Nederlandse Dakar teams. Eén vrouw en vijftien mannen staan te trappelen om aan misschien wel het grootste avontuur van hun leven te beginnen.

Gisteren, zaterdag 29 december werden beide T-5 Servicetrucks geladen in Zeeland en vrijwel iedereen was aanwezig om zijn bijdrage te leveren. Gereedschapkisten werden gecheckt en nog eens dubbel gecheckt, reserveonderdelen werden zorgvuldig verpakt en gelabeld, compressoren, lasapparaten en aggregaten draaiden proef. Het dak werd afgeladen met banden, kisten met plaatwerk en reserveruiten

Dinsdag 1 januari is het zover, tussen 11.00 en 11.30 uur vertrekt het konvooi van het AutoTrack.nl-Team van Deijne naar Lissabon. De Mitsubishi L200 Evo III en de beide DAF racetrucks worden op donderdagmorgen 3 januari voor de technische en administratieve keuring in Belem Cultureel Centrum verwacht.

Wilt u het team uitzwaaien kom dan op dinsdagmorgen naar de Kerkstraat 120 in Zeeland (Naast de molen). Beide racetrucks en de L200 Evo III staan op diepladers, terwijl de twee DAF T5 servicetrucks en de Mitsubitshi L200 persauto op eigen kracht naar Portugal zullen rijden. 

Bron: Media Team van Deijne

    
  

   


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
2e9104
Onthoud mijn gegevens!