Dakar nieuws: 'TW STEEL zorgt ervoor dat DAKARSPORT.COM op tijd is'Het grootste Dakar-rallyteam van Nederland, Dakarsport.com, heeft dit jaar voor TW Steel gekozen als officiële supplieer.
TW Steel heeft speciaal voor deze gelegenheid een uniek Dakar-horloge voor het team ontworpen, dat in een gelimiteerde editie ook te koop is voor het publiek. Het hele Dakarsport.com-team heeft deze grote uurwerken om de pols tijdens de rally!

“De keus voor TW Steel als partner is niet zomaar uit de lucht komen vallen,’’ aldus Tim Coronel, die betrokken was bij het tot stand komen van de deal. TW Steel is een oversized, stoer en hip horlogemerk dat bij een breed publiek enorm in trek is vanwege de markante outdoor-look. Voor ons was het van belang dat we met een Dakarproof horloge de woestijn in gaan. We zochten een horloge dat de uitstraling van het team versterkt, past bij deze tak van autosport, tegen een stootje kan en waarmee het publiek zich kan identificeren. Met andere woorden: value for money. TW Steel heeft al die elementen in zich.’’

TW Steel op zijn beurt zag zoveel in een partnership met Dakarsport.com, dat besloten werd speciaal voor deze gelegenheid een gelimiteerde oplage unieke horloges te maken. In totaal gaat het om 2500 uurwerken die wereldwijd gedistribueerd worden en die helemaal in het teken van Dakarsport.com staan. De uurwerken zijn extra stevig in elkaar gezet, met rond het extra harde saffierglas ( om krassen te voorkomen) een robuuste ring die met “engine screws” is vastgeschroefd. Verder is de chronometer afgewerkt met een schroefkroon, een tachymeter om de snelheid te meten en een stopwatchfunctie. Heel speciaal is de rubberen band waarin Dakarsport is geperst, inclusief de bekende salamander, het beeldmerk van Dakarsport.com.

Alle officiële verkooppunten van TW Steel in Nederland beschikken over deze limited edition en hebben, naast foldermateriaal, ook een display voor extra exposure.

Elk horloge wordt geleverd in een luxe limited edition verpakking met het logo van Dakarsport.com er op. De oplage is beperkt, bestel dus snel! Kijk voor meer informatie www.twsteel.com.


Bron: Media Dakarsport.com  

   

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
111d7f
Onthoud mijn gegevens!