Dakar nieuws: 'Truck van Vink Rally Sport onderweg naar Argentinië'Barneveld – Dinsdag is de gele Vink-Ginaf vanaf het Vink-terrein aan de Valkseweg in Barneveld gestart om de trip aan te vangen naar de Franse havenplaats Le Havre. Op de brede kade waar de gigantische boot ligt aangemeerd die de voertuigen van alle Dakar-deelnemers gaat vervoeren,
vindt woensdag 26 november de technische keuring plaats.

Rob Vink is daar redelijk rustig onder: ‘We hebben onze zaakjes prima voor mekaar, dus we verwachten geen moeilijkheden bij de technische keuring.

Alhoewel, je weet het maar nooit met die Fransen, ze willen nog weleens een beetje moeilijk doen. Dat gaat dan meestal over de positie van de stickers van de organisatie op de rallytruck, maar dat proberen we te voorkomen door al in
Barneveld alle stickers te downloaden, te printen en te plakken.

We zetten ze dus eigenlijk voor een voldongen feit en we nemen de Franse scheldkannonade dan maar voor lief, want daar verstaan we toch niks van’.

De boot gooit in de nacht van donderdag op vrijdag de trossen los en zet koers richting de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Voordat deboot de eindbestemming over de oceaan bereikt, zijn de Kerstdagen al achter de rug. Het team van Vink Rally Sport -  Rob Vink [driver], Gerard van Winkoop [navigator], Martien Hol [special mecanics] en Jeroen Stevens [sms] – vliegen samen met de complete club van GRP [Ginaf Rally Power] op maandag 29 december a.s. naar Buenos Aires in het land van Maxima: Argentinië. Kort voor die tijd wordt er wederom in nauwe samenwerking met het goede doel, Stichting Racen tegen Kanker, een Uitzwaaidag georganiseerd in het centrum van Barneveld op zaterdag 27 december a.s. met belangeloze medewerking van Eetcafé De Gribus en Echte Bakker van der Veer. Rob Vink: ‘Het doel is om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij ons avontuur, afscheid te nemen van collega’s, bekenden en bezoekers én natuurlijk om middels oliebollenen rallyshirts, -petje , - zonnebrillen en andere materialen een goede opbrengst te genereren voor Racen tegen Kanker. Nu al wil ik graag iedereen oproepen om even langs te komen. Vooral voor de kinderen hebben we enkele spectaculaire, exclusieve activiteiten’.  

Bron: Media Vink Rally Sport: www.vink.nl     
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
f1ec9e
Onthoud mijn gegevens!