Dakar nieuws: Tim Coronel: "Rustdag toch wel prettig"13 januari 2007
Na in één week bijna 4.000 kilometer af te hebben gelegd, heeft de Dakar-karavaan gisteravond in Atar het bivak ingericht. De rijders en servicemensen kunnen dit keer wat langer in het bivak blijven: vandaag is er een welverdiende rustdag ingeroosterd. Terwijl de equipes nieuwe kracht en energie op proberen te doen, is het niet voor iedereen een rustdag.

De serviceteams hebben vandaag eindelijk tijd om de Bowlers, racetruck en servicewagens rustig en grondig na te lopen en de aan slijtage onderhevige onderdelen preventief te vervangen. We hopen vandaag wat meer updates en berichten binnen te krijgen vanuit het bivak. Tim Coronel kan de rustdag wel waarderen.

"Gisteren was natuurlijk top. Gaby heeft fantastisch genavigeerd en we hebben solide gereden. De andere teams hebben gewoon veel problemen gehad en dat is nu ons geluk. Gisteren had ik nog het gevoel dat ik de rustdag wel kon overslaan, ik zat lekker in m'n ritme.Maar toen ik vanochtend wakker werdt was ik toch wel blij dat we even bij konden komen. Het team is lekker aan de slag om de auto weer tip top in orde te krijgen voor het tweede deel van de Rally. Ik kijk er naar uit om morgen weer te mogen rijden!

Bron: www.coroneldakar.comReageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
67964d
Onthoud mijn gegevens!