Dakar nieuws: Team van Deijne - Zondag 9 december 2007- Valkenswaard: perfecte generale repetitie'Wat een prachtige dag was het gisteren in Valkenswaard, de weergoden hadden besloten om de altijd spectaculaire preproloog dit jaar maar eens te ontzien en voor droog weer te zorgen. In de voorverkoop waren er al ruim 7500 kaarten verkocht en elke liefhebber die na de nattigheid in 2006 had besloten om maar thuis te blijven kon zich in de loop van de morgen toch niet meer beheersen en ging op weg naar Valkenswaar

De impact van de Dakar was meetbaar op het Eurocircuit: je kon over de koppen lopen. Het verkeer in en rond Valkenswaard liep weer eens volledig vast en het bezoekersrecord van vorig jaar zal ongetwijfeld zijn gebroken.

Het AutoTrack.nl- Team van Deijne was met al zijn voertuigen op een prominente plaats aanwezig en is op wat laatste intensief sleutelwerk aan de tweede T-5 truck bij Timtrans in Schijndel klaar voor vertrek naar Lissabon. Tonnie, Wouter, Paul, Marcel en Thijs hebben zaterdag aan de duizenden fans laten zien wat voor een potentie er in henzelf en de respectievelijke Mitsubishi en DAF zit ondanks het feit dat er heel iets met de handrem op werd gereden.

Geen team zit namelijk zo vlak voor de Dakar nog op avonden sleutelwerk te wachten. De felicitaties gaan uit naar Rick Aarts en Gerard de Rooy voor hun overwinningen. Helaas kon Frits van Eerd door drukke werkzaamheden geen demonstratie van zijn klasse geven, maar hij heeft beloofd dit vanaf 5 januari 2008 meer dan goed te maken. De dank van het hele team gaat uit naar Gert die in zijn indrukwekkende DAF LZV voor heerlijke koffie zorgde en AutoTrack voor de uitgebreide catering.


Bron: Media Team van Deijne

    
  

   

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
6495cb
Onthoud mijn gegevens!