Dakar nieuws: 'Team Dakarsport in voorbereiding 2008'Het Team Dakarsport is weer in voorbereiding voor de Dakar Rally van 2008. Het team is druk doende om de stijgende lijn van vorig jaar door te zetten in de editie van komend jaar. Het team zal onder andere rijden met de gloednieuwe Bowler...Het Team Dakarsport is weer in voorbereiding voor de Dakar Rally van 2008. Het team is druk doende om de stijgende lijn van vorig jaar door te zetten in de editie van komend jaar. Het team zal onder andere rijden met de gloednieuwe Bowler. Na de Bowler Wildcat, gaat het team nu startten met de Bowler  Nemesis. Deze wordt al flink uitgetest, zoals te zien in dit filmpje (klik hier).

Eén van de rijders van het team, Tim Coronel, kijkt weer uit naar het avontuur: "Vorig jaar maakte ik mijn debuut in dè Rally der Rally's. Dat is nu ruim een half jaar geleden. En ondanks dat ik natuurlijk dit seizoen al veel races heb gereden in de BMW130i Cup, begint het toch erg te kriebelen om de woestijn in te gaan! Samen met het Team Dakarsport zijn we al flink in de voorbereiding. De komende maanden worden erg druk voor ons, maar dat hebben we er ook voor over. De nieuwe Bowler, de Nemesis, ziet er veelbelovend uit. De motor klinkt in ieder geval goed en hij ziet er erg stoer uit!"

Via de site coroneldakar.com zal ook deze editie weer volledig te volgen zijn. De komende maanden zal er steeds meer bekend worden, dus hou de site in de gaten!

Bron: Media Tim CoronelReageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
a694b6
Onthoud mijn gegevens!