Dakar nieuws: 'Servicetruck Dutch Rebels op weg'13:08 Deux cafés s il vous plaît et un croissant, bij rustplaats Heron Cendre aan de A10 richting Bordeaux was het tijd voor een bak koffie en de wissel. Nu stuurt Toon de machtige truck verder naar het zuiden.

12:14 De mannen vragen zich vertwijfeld af of ze wel richting het zuiden rijden, het zicht op de weg is niet echt best. Maar TomTom blijft volhouden dat ze over 515 km rechtsaf moeten. Nu maar hopen dat ze die afslag kunnen zien en niet missen.

11:16 Parijs-Dakar is begonnen! Het is druk op de weg, maar de truck passeert nu Parijs op weg naar de eerste stop.

09:31 Fransozen hangen massaal uit hun autoraam om fotos te kunnen maken van de MAN van Dutch Rebels.

09:04 Franse grens is gepasseerd. De heren hebben besloten dat er niets aan te geven is en hebben nu nog 1960km te gaan.

07:37 Martijn en Toon laten per sms weten dat de auto veel herrie maakt, dus van slapen zal niet veel terecht komen. Ze hebben besloten nu des te meer van de reis te gaan genieten.

  

07:00 Uurtje later dan gepland en na wat laatste aanpassingen gisteravond is de MAN servicetruck van DutchRebels onderweg naar Lisboa. Met de tank tot de rand gevuld zijn de heren, Martijn Willems en Toon Sterk, los!

Met dank ook aan Patrick Wessel, zwager van Toon, zonder zijn hulp hadden we deze berichten vast niet kunnen volgen. Hij heeft in alle vroegte nog de telefoon van Martijn zo ingesteld dat er ook ge-MMS-d kan worden. Tevens zijn de fotos van gisteravond van hem.

Bron: Media DutchRebels, Otto Goedhart


  

       
   

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
bd7bf4
Onthoud mijn gegevens!