Dakar nieuws: 'Overwinning Alex Brusselers in Tuareg Rally!'
De eerste serieuze wedstrijd van 2008 in het veld met zijn Dakar-concurrenten werd een prooi voor Alex Brusselers, zelfs met een lichtere motor dan zijn sterkste concurrent. Alex zijn persoonlijke verhaal over een spannende week vol duinen en zand in Marokko lees je hier.

Zondag a.s. start Dakar Series/Central Europe Rally

Dakarsport.com/Team Honda Europe zal in de Central Europe Rally (route) aan de start staan met een sterke internationale line-up. De Nederlandse rijders zijn voormalig MotoGP-coureur Jurgen van den Goorbergh en Mirjam Pol. Voor Jurgen wordt het de eerste serieuze beproeving voor zijn nieuwe Dakar-motor en Mirjam gaat de strijd aan om het damesklassement te winnen.Voor het overall klassement start het team met de buitenlandse troeven Ze Hélio Gonçalves Rodrigues Filho (Brazilië), Christopher Jarmuz (Polen) en Vadim Pritulyak (Kazachstan). Vooral de Braziliaan Ze Filho heeft in Zuid-Amerika met zijn WK-overwinning in de Dos Sertos Rally zijn potentieel getoond.

Jurgen van de Goorbergh en Mirjam Pol zijn uitgerust met hi-tec communicatie-apparatuur en zullen iedere dag online verslag doen van hun belevenissen. Hun verslagen en foto’s zijn iedere avond te vinden op www.dakarsport.com.

Bron: Media Dakarsport.com


    

   Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
e05b8e
Onthoud mijn gegevens!