Dakar nieuws: 'Maandag 8 oktober - FIA International Cup Cross Country Bajas deel 3'Het kon natuurlijk niet uitblijven na de ongekende successen in Spanje en Wales; AutoTrack.nl- Team van Deijne zal ook aan de start verschijnen van de Baja Portalegre.

In de loop van de volgende week zal de crew met de Mitsubishi L200 Evo III vertrekken voor de 2250 km lange reis naar Portugal voor ronde vier van het kampioenschap. In het vlakbij de Spaanse grens gelegen Portalegre staan op vrijdagmiddag 19 oktober meer dan honderd auto’s aan de start van de 7 kilometer lange proloog. Zaterdag volgen twee special stages van elk meer dan tweehonderd kilometer waarna de afsluitende special op zondag volgt die ook nog eens honderd kilometer lang is. Nog steeds zien Tonnie en Wouter de baja’s als test voor de Dakar. De andere deelnemers in Portugal zien de geel/zwarte equipe waarschijnlijk meer als directe concurrent voor de ereplaatsen gezien de resultaten in Spanje en Wales.

Het is de derde keer dat het team aan de start verschijnt, ook in 2005 en 2006 waren ze van de partij. 
In het kampioenschap deelt het AutoTrack.nl- Team van Deijne de veertiende plaats met een totaal van vier punten. Boris Gadasin, Hamad Bin Eid Al Thani en Miroslav Zapletal maken nog kans op het kampioenschap en zullen alledrie in Portugal aan de start staan. Uiteraard zullen wij u weer vanuit Portalegre dagelijks op de hoogte proberen te brengen van de resultaten.

Bron: Team van Deijne - Dakar 2008
  

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
897dec
Onthoud mijn gegevens!