Dakar nieuws: 'Eetcafé De Gribus komende weken helemaal in de sfeer van ‘Le Dakar’'

Barneveld – Het Barneveldse Eetcafé De Gribus is de komende weken helemaal in Dakar-sferen uitgedost. Met een speciale link naar het rallyteam van Vink. Het laatste nieuws over Vink Rally Sport in de Dakar-rally wordt up-to-date op de infozuil gepubliceerd, er draait een track- en tracingsysteem om het team van Vink Rally Sport overdag op de voet te volgen, elke avond is de live-uitzending van RTL-GP (RTL 7) op een groot scherm te volgen en is het interieur voorzien van veel zand en de nodige uitingen en attributen van Vink Rally Sport.

Eigenaar Arjan van de Pol is enthousiast: ‘Op zaterdag 29 december waren wij als Eetcafé De Gribus al betrokken bij de opzet en uitvoering van de inrichting van het Torenplein voor de ‘uitzwaai-middag’. De grote belangstelling en de leuke sfeer brachten ons op het idee om tijdens de weken dat de jongens
dagelijks hun etappes rijden in het woeste Afrikaanse landschap, iets te doen met  de grote belangstelling en het intensief meeleven van heel veel mensen. Met een beetje brainstormen en de aangedragen ideeën van een aantal mensen, hebben we besloten om een compleet aangekleed ‘Dakar-café’ te gaan inrichten.Het past goed in onze dagelijkse bedrijfsvoering, want onze keuken is open tot 22.00 uur en iedere dag beginnen de uitzendingen van RTL 7 om 22.30 uur.
Mooier kun je het eigenlijk niet hebben, want onze tafelgasten zullen er totaal geen hinder van ondervinden. Integendeel, wellicht vinden ze die Dakar-sfeer zo geweldig, dat ze nog even blijven om gezamenlijk de tv-uitzending te zien’.  
   
Binnen het kader van de Dakar-aankleding bij De Gribus, worden er ook speciale avonden georganiseerd voor alle Support-deelnemers van Vink Rally Sport. Op de
donderdagen 10 en 17 januari a.s. worden alle deelnemers aan Support en Resort uitgenodigd om hun enthousiaste betrokkenheid door hun aanwezigheid nogeens te bevestigen. Samen met alle andere ‘supporters’ de verrichtingen bespreken van het Vink Dakar-team en gedachten uitwisselen over de nog komende zware etappes.
Arjan van de Pol: ‘Wat is er nu leuker dan met z’n allen als supporters bij elkaar te zijn en het al grote enthousiasme nog meer aan te wakkeren. Om daarna met de hele groep naar de uitzending van RTL te kijken en de gele Vink-truck door het
beeld te zien stuiven. Dan wordt je toch vanzelf razend enthousiast’.

Na de start op zaterdag 5 januari tot en met zaterdag 19 januari (finish) van Le Dakar hanteert Eetcafé De Gribus een smakelijk, speciaal 3-gangen Dakar-menu voor € 22,50. Van dit bedrag doneert De Gribus een gedeelte aan de Stichting Racen tegen kanker. Nu lekker dineren of een drankje drinken in Dakar-sfeer kan bij De Gribus, ook de support-avonden zijn voor iedereen toegankelijk.
Arjan van de Pol: ‘Dat is alleen maar goed voor de rallysfeer, hoe meer supporters, hoe meer vreugde en sfeer er ontstaat. Voorwaarde is wel dat het Vink-team Rob Vink, Gerard van Winkoop, Martien Hol en Jeroen Stevens zoals de bedoeling is, volop in de Dakar-rally blijven en opstomen richting finishpodium’.    


Bron: Media Vink, Dirk van Harten (CreArts BV)       
 
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
974f9f
Onthoud mijn gegevens!