Dakar nieuws: 'Dutch Team Dakar Jacobacci Argentinië'Vanuit het bivouac in Jacobacci. Vandaag de 3e racedag genoten van Le Dakar 2009. Misschien dat u in grote getale onze website bezoekt en dan ook volledig op de hoogte bent van de prestaties van ons team hier in Zuid Amerika. Voor degene die niet dagelijks een kijkje nemen even deze nieuwsbrief zodat vanaf morgen nog meer DTD supporters mee genieten van de wáánzinnige ervaringen in Argentinië.

Inmiddels exact een week aanwezig. Lange dagen maken dat de tijd niet voor bij vliegt maar we genieten enorm. De eerste dagen onze weg vinden in Buenos Aires nam veel tijd in beslag.

Voertuigen ophalen in de haven en naar het Unloading Park brengen, volgende dag naar het Parc fermé om alle formaliteiten te doorlopen en zo uiteindelijk het felbegeerde startbewijs te ontvangen, laatste keuringen aan motor, auto of truck en zij er nog dingen die we vergeten zijn! Het waren mooie dagen en vooral een goed teamsfeer! De honderd duizenden toeschouwers die tijdens de opening ceremonie aanwezig aren maakt het plaatje helemaal af.Ook nu we drie dagen onderweg zijn wordt het met de dag drukker en drukker wat betreft de mensenmenigte langs de kant van de weg. Wat een enthousiasme, erg mooi dit te ervaren.

Dutch Team Dakar is na 3 dagen nog volop in de race, alles verschijnt ook morgen gelukkig weer aan de start. Bij de trucks staan Pascal de Baar, navigator Wouter de Graaf en Martin Roesink na vandaag op een 26e positie.. Marcel Pronk op de motor staat op een 56ste, Alex van den Broek op een 60ste, Johan van der Laan op een 93ste en Robert van Olst op een 120ste positie. De equipe van Jack Brouwers met navigator Jan van de Bor en Aart Brouwer stonden gisteren op een 26ste positie. Een uur geleden waren ze nog niet binnen dus even afwachten wat de definitieve stand voor vandaag gaat worden.

Bron: 'Dutch Team Dakar / TM - Robin Kinsbergen'
     
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
a6ab26
Onthoud mijn gegevens!