Dakar nieuws: 'Dakarsport.com brengt uniek verslag Dakar rally 2008 Video, audio, foto’s, weblog: volg Dakar online via Dakarsport.com'Dakarsport.com pakt de komende editie van de Dakar-rally groots uit. Net als voorgaande jaren zijn de equipes van het grootste Nederlandse Dakar-team te volgen via standaardmiddelen als een actuele weblog, live tussentijden, IriTrack en foto’s vanuit de woestijn. Maar dit jaar gaat Dakarsport.com verder: een professioneel persteam zorgt er met behulp van audio- en video voor dat de teamleden tijdens de hele rally bijna live te horen en te zien zullen zijn.Daarnaast heeft Dakarsport.com de primeur door als eerste website ter wereld de online uitzendrechten van de officiële wedstrijdbeelden te verwerven van organisator A.S.O.
Internet wordt steeds belangrijker in het volgen van de moeder der rally’s en de Dakar-organisatie heeft Dakarsport.com hiermee beloond voor haar vooruitstrevende wijze van online verslag doen in de afgelopen jaren.

In 2008 zet Dakarsport.com - met coryfeeën als Jurgen van den Goorbergh, Hans Bekx, Tim Coronel, Chris Leyds, Chris Zegers, Rick Aarts en Mirjam Pol - alles op alles om het thuisfront samen met het team de Dakar rally te laten beleven. Uiteraard worden de racevoertuigen continu gevolgd via IriTrack, het GPS-systeem dat de fans laat zien waar de coureurs rijden. Dakarsport.com plaatst continu de klassementsposities van de trucks, auto’s, motoren en quad in de race.
En om een en ander nog dichterbij te kunnen volgen, zet Dakarsport.com meerdere persauto’s in. De bemanningsleden van deze auto’s zorgen voor pakkende video’s, uitgebreide verhalen van achter de schermen, opmerkelijke racenieuwtjes en spectaculaire foto’s van de race en de hectiek in de bivak.

Primeur in de Dakar rally: actuele videobeelden online

Voor het eerst in de geschiedenis van de Dakar rally heeft de organisator A.S.O. de rechten op de officiële wedstrijdbeelden voor internet aangeboden. Dakarsport.com zal de eerste website ter wereld zijn die ’s-avonds na de etappe direct de impressie van die dag online heeft staan.

Dakarsport.com is daarnaast ook het eerste team in de Dakar rally, dat een eigen videoauto in mag zetten. Deze auto volgt de Dakarsport.com-equipes gedurende de etappes en tijdens de service in de bivak. Elke dag plaatst het team een video met een update vanuit de bivak en een samenvatting van de etappe van die dag. Dus kijk en beleef de rally wanneer het jou uitkomt, online bij Dakarsport.com!

Voice mails en radio
De rijders en het assistentieteam spreken ook continu voice mails in met quotes en verhalen over wat ze op dat moment beleven. Op Dakarsport.com zijn deze direct te beluisteren, waarmee de fans de adrenaline direct na een etappe nog kunnen voelen.
Verschillende radio-stations, waaronder Radio Veronica, zullen dagelijks met o.a. Tim Coronel bellen om te horen hoe het de coureurs op dat moment vergaat.Bron: Media Dakarsport.com  

   

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
40bed6
Onthoud mijn gegevens!