Win BRL VIP-kaarten!Jacky van der Ende, Sandor van Es, Donny Crevels of Donald Molenaar; wie van deze mannen wordt kampioen in de spectaculaire Benelux Racing League? Zondag 29 oktober zullen we het weten, want dan zijn op Zandvoort de Finaleraces. U kunt er bij zijn als exclusieve gast. Lees snel verder!Tijdens de eerste helft van het seizoen leek de strijd in de BRL-V6 zich te ontspinnen tussen Jacky van der Ende, Donald Molenaar en Marc Goossens. Hun dominantie werd vier raceweekeinden geleden echter een halt toe geroepen door eerst Donny Crevels, en later ‘onze’ Sandor van Es. De Amsterdammers verdeelden de afgelopen acht wedstrijden de buit (beiden wonnen vier maal) en zetten zich daarmee genadeloos terug op de BRL-kaart.Van der Ende heeft, met 44 punten in de pot, nog slechts één puntje voorsprong op Van Es. Crevels staat er dertien achter, Donald Molenaar negentien. Maar ook de als vijfde en zesde geklasseerde Marc Goossens en Danny van Dongen maken nog kans. Dat wordt dus een zinderende zondag, die 29e. Zeker met de races van het afgelopen A1 Grand Prix weekeinde in het achterhoofd. Toen lieten de 325 pk-sterke Ford Mondeo silhouetbolides het 75.000 koppige publiek ronde na ronde op de banken klimmen met een weergaloze raceshow met vele positiewisselingen.

 Hoe het er in de cockpit van zo’n Nascar-achtige racewagen aan toe gaat, kunt u bekijken op het bijgevoegde filmpje, dat Autosport.nl maakte. We zijn hier aan boord van AutoWeek-redacteur Sandor van Es tijdens de BRL-race dit jaar op de Nürburgring.
Hier gaat ook onze prijsvraag over. Want als u ons vertelt hoeveel keer Van Es ópschakelt, maakt u kans op één van drie vip-arrangementen. Die bestaan uit paddockkaarten voor twee personen en toegang tot de hospitality van het team van Collé.
Mail uw antwoord, onder vermelding van uw naam, adres en (mobiele) telefoonnummer, naar s.van.es@autoweek.nl. De drie snelste inzenders gaan er met de prijs vandoor. Zij krijgen daarvan automatisch bericht.

Klik hier voor het filmpje...

Bornvermelding: www.autoweek.nl (Sandor van Es)


               www.colle-sittard.nl / www.colleracing.nl


                              www.brl-v6.com


                        www.eric-experience.com

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
9caaeb
Onthoud mijn gegevens!