Roy Monden: "Safety car situatie in de tweede race op het circuit van Zolder gooide roet in het eten. Er had echt meer ingezeten dan een tiende plaats.""Door een race incident kon ik de vrije training niet helemaal benutten. Ik had toch flinke schade aan de voorkant van de Delbouw BRL-V6 en heb  uiteindelijk maar 6 rondjes kunnen rijden, te weinig voor een goede setup. De kwalificatie liep daardoor niet echt lekker. Ook hadden wij maar tien minuten de tijd om een snelle ronde neer te zetten.De zgn. Roadsters reden bij ons mee en gezien het snelheidsverschil moesten die apart hun kwalificatie trainen. Maar zoals gezegd was de vrije training al te kort door het incident en dat laat zijn sporen na bij de kwalificatie. Ik kon er echt niet meer van maken dan een 17 de startplaats op de grid."

"Ik ging uit van een goede start, maar helaas lukte dat niet. Wat wel plezierig was, was dat ik weer eens een keer met Allard Kalff aan de slag kon, die trouwens goed kon profiteren van langzamere rijders en pakte daarmee zijn winst. Uiteindelijk bracht die eerste race mij een 15de plaats.

Erg fijn was dat sponsor Delbouw weer aanwezig was op zondag met een flink aantal gasten. En ook sponsor Kingspan kwam met een aantal gasten naar de race kijken. Het is hartstikke leuk dat ik deze mensen kan ontvangen bij onze trailer, met ze kennismaken en een uitleg kan geven over de Delbouw BRL-V6. Deze belangstelling van de kant van de sponsors werkt erg motiverend en benadrukt hun betrokkenheid." "Bij de tweede race was ik er op gebrand om vooral bij de start winst te gaan pakken. De Delbouw BRL-V6 lag perfect op het circuit, dus daar moest winst te halen zijn. En inderdaad kon ik bij de start enkele plaatsen pakken en verder naar voren gaan. Daarbij had ik een prachtig duel met weer Allard Kalff en collega's Daniel Schryvers en Barry Maessen. Bij de chicane kon ik de stilstaande roadster ontwijken maar Daniel knalde er hard bovenop. De safety car ging uit en die situatie duurde ruim twintig minuten.

Dan is je race eigenlijk over en hebben de resterende paar rondjes geen waarde meer. Uiteindelijk ben ik 10 de geworden en weer wat opgeschoven in het Kampioenschap. Wij gaan nu alle pijlen richten op het A1 gebeuren op het Circuit Park van Zandvoort wat snel naderbij komt. Deze wedstrijden bij de A1 GP worden verreden op 29-30 september en 1 oktober a.s. en worden waarschijnlijk life uitgezonden op RTL TV."

Groetjes,

Roy Monden

Meer info!!! Kijk dan ook eens op www.roymonden.com                             www.delbouw.nl


                    www.insulation.kingspan.com


                                Klik hier...

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
db097d
Onthoud mijn gegevens!