Rental & Sales: Sandor van Es sluit seizoen af met P1 ! Donald Molenaar is Champion BRL V6 seizoen 2009 !Donald Molenaar mag zich vanaf vandaag kampioen van de BRL V6 noemen…

Na een spannende eerste race was het aan het einde van de middag op het TT-Circuit van Assen dan de beurt aan de Benelux Racing League om het raceseizoen af te sluiten met de tweede race. Zoals al eerder gemeld vandaag: Donald Molenaar mag zich vanaf vandaag met recht de ‘Champion BRL V6 van seizoen 2009’ noemen !! Sandor van Es deed daar namens het Collé Rental & Sales BRL Racing Team nog even een schepje bovenop door in Race 2 wederom met de hoogste positie aan de haal te gaan !Sandor van Es vertrok in Race 2 vanaf positie 8, als gevolg van de reversed grid-regel. Sandor van Es kende een snelle start en rukte gelijk op naar de kop van het veld. “Ik was lekker snel weg. Na de start kon ik direct naar voren toe komen en een aantal posities inpikken. Na een paar leuke en spannende inhaalacties ben ik op P1 terechtgekomen. Dit brengt mij op plaats 3 van het eindklassement. Reken maar dat ik tevreden ben met dit resultaat ! Sandor van Es sloot, zoals gezegd, dit 2009-seizoen af met de hoogste podiumplaats op het TT-Circuit van Assen in race 2. Sandor van Es komt hiermee op de prachtige derde positie van het podium in het eindklassement.

Teamgenoot Donald Molenaar vertrok deze race vanaf de zesde positie en zag al vlug zijn teamgenoot langsgaan op weg naar de laatste belangrijke punten. “Ook in deze race was mijn start vlot en goed. Gedurende de race heb ik nog een positie in kunnen pikken en ben gefinisht op de vijfde positie. En dan gaat mijn teamgenoot Sandor van Es nog aan de haal met de tweede pole position van vandaag, kan het nog mooier ? Vanaf vandaag mag ik mij de BRL V6 Champion van seizoen 2009 noemen ! Wat is er nu nog mooier dan zo’n resultaat !? Superblij ben ik natuurlijk met dit mooie resultaat ! En deze prestatie heb ik natuurlijk nooit alleen voor elkaar gekregen; ook het gehele Collé Rental & Sales Racing Team wil ik bij deze allemaal hartelijk danken voor hun inzet en steun !”, aldus de enthousiaste en kersverse Champion Donald Molenaar.

Uitslag Race 2 BRL-V6 ‘Slam!FM Finale Races’ zondag 25 oktober
1. Sandor van Es
2. Marc Goossens
3. Donny Crevels
4. Jacky van der Ende
5. Donald Molenaar

Eindstand BRL V6 Seizoen 2009:
1 Donald Molenaar, 210 punten
2 Donny Crevels, 180 punten
3 Sandor van Es, 178 punten
4 Jacky van der Ende, 138 punten
5 Marc Goossens, 137 punten

BRL-Light
Tom Koop begon zijn tweede race vanaf de vierde positie. “Tijdens de start kon ik inhaken op het tempo van mijn voorliggers. Ook deze race kende weer spannende inhaalacties en close-racing momenten. Ik ben als vijfde over de meet gekomen en sluit dit BRL Light seizoen af met een negende plaats in het eindklassement. Een resultaat waar ik met tevredenheid op terug kan kijken, te meer omdat ik maar enkele races gereden heb dit seizoen”, aldus Tom Koop.

Marcel Peters (Van der Pas Racing / Collé Rental & Sales) moest als gevolg van het uitvallen in Race 1 starten vanaf de achterste plaats. “Direct na de start heb ik me gelijk een weg richting het front gebaand. Ik ben uiteindelijk op een zesde positie afgevlagd. In het eindklassement van seizoen 2009 bracht mij dit een tweede plaats op het erepodium op. Daar ben ik zeer zeker tevreden mee !”, aldus Marcel Peters.
Teammaat Eric van den Munckhof, eveneens uitkomend voor ‘Van de Pas Racing’, kende deze race wat minder geluk. Hij probeerde vanaf het moment van starten vooraan te komen. Dit heeft echter niet het gewenste resultaat opgeleverd. Eric van den Munckhof finishte deze laatste race als elfde. In het eindklassement van seizoen 2009 leverde Eric van den Munckhof dit een derde plaats op achter zijn teamgenoot Marcel Peters.

Uitslag Race 2 BRL-Light ‘Slam!FM Finale Races’ zondag 25 oktober
1. Bas Lammers
2. Michel Schaap
3. Chris Maliepaard
4. Danny Bleek
5. Tom Koop
6. Marcel Peters
11. Eric van den Munckhof

Eindstand BRL Light Seizoen 2009:
1 Chris Maliepaard, 206 punten
2 Marcel Peters, 196 punten
3 Eric van den Munckhof, 163 punten
4 Danny Bleek, 159 punten
5 Dick van der Donk, 119 punten
9 Tom Koop, 87 punten

Donald Molenaar mag zich vanaf vandaag dus de ‘Champion BRL V6’ van seizoen 2009 noemen en is natuurlijk meer dan tevreden met het behalen van deze overwinning ! Sandor van Es zien we op een prachtige derde plaats in het eindklassement.
Wederom een prachtige prestatie voor het Collé Rental & Sales BRL Racing Team !!!
Langs deze weg de felicitaties voor Donald Molenaar met het behalen van deze titel van het gehele Collé Rental & Sales BRL Racing Team !!

“Donald; Proficiat !!”

Het laatste nieuws over het Collé Rental & Sales BRL Racing Team is altijd te vinden op onze website www.colleracing.nl.


          

     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
4ef100
Onthoud mijn gegevens!