Harry Maessen: “Dat wij mee doen aan de A1 GP Races,is de diamant op de kroon van de BRL-series”

Veel te danken aan Jan Lammers
“Ik ben hier ongeveer een half jaar mee bezig geweest achter de schermen, ik heb daar ook weinig over verteld tegen iedereen, want je kunt van te voren wel een hoop poeha maken, maar als het dan toch nog afketst ga je de mist in. Maar zoals gezegd, daar zijn wij een half jaar mee bezig geweest en het is gelukkig nu gelukt.


Veel heb ik ook te danken aan Jan Lammers. Die heeft mij heel veel ondersteuning gegeven tijdens de lange onderhandelingen. Ja, Jan Lammers heeft een rol gespeeld dat de BRL met de A1 GP op het Circuit Park Zandvoort kan rijden.

Jan Lammers rijdt mee in de BRL-V6
“Wij hebben uiteraard gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om Jan Lammers uit te nodigen om tijdens de BRL-V6 race mee te doen. Dat aanbod heeft Jan gelijk en met enthousiastme geaccepteerd, dus het publiek kan tijdens onze wedstrijden ook nog genieten van de acties van Jan Lammers.” Jan Lammers: ”Ik hou altijd graag feeling met de verschillende klassen van nationale racerij, daar liggen nu eenmaal m’n ‘roots’ en het is goed om daar van tijd tot tijd voor eigen publiek weer eens aan te proeven, ik hoop voor veel spectakel zonder schade te zorgen”.


                            www.a1gp.com

Entertainment waarde BRL past goed bij A1 GP
“De A1 GP Organisatie heeft gekozen voor de BRL-V6 serie vanwege het mooie grote startveld dat altijd voor spectaculaire races zorgt. Men vindt dat het publiek hier recht op heeft, de pure racer die op een kosteneffectieve manier z’n passie uitleefd. De race wordt op het beste moment van de dag verreden, precies tussen de Sprint - en de Hoofd race van de A1 GP World Cup of Motorsport.Bekroning op ons werk
“Dat wij meedoen is zeker een bekroning op ons werk omdat wij in de twee en half jaar dat wij bezig zijn, tegen andere klassen op hebben moeten boxen om publiciteit te krijgen en een populaire klasse te worden. Dit is dan weer een mooie stap in de goede richting!”

BRL coureurs laaiend enthousiast
“De coureurs in de BRL-series zijn uiteraard allemaal laaiend enthousiast maar er hangt ook een financieel plaatje aan voor de teams en de coureurs. Want het is toch voor ons een extra race en de races tijdens de A1 GP tellen ook mee voor het BRL Kampioenschap. Met RTL starten wij binnenkort de onderhandelingen om de hele wedstrijd van zondag live uitgezonden te krijgen. RTL wil er in ieder geval aan meewerken om alles zo goed mogelijk te presenteren.”

Aldus een super enthousiaste Harry Maessen tijdens de Rizla Racing Days op het TT Circuit van Assen.

Bronvermelding:
- Tekst: Media Team BRL-V6 www.brl-v6.com
- Foto's: www.a1gp.com / www.janlammers.com


                             www.brl-v6.com


                               www.a1gp.com

 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
ede459
Onthoud mijn gegevens!