Formule BMW nieuws: 'Thomas Hylkema test Formule BMW!'Na een prachtig debuut jaar in de autosport met de BRL-Light bij het Collé Rental & Sales Racing Team gaat Thomas Hylkema door in een Formule auto. Thomas Hylkema heeft het afgelopen jaar in het raceteam van Collé Rental & Sales veel kunnen leren van de ervaren coureurs Donald Molenaar en Sandor van Es.


Thomas Hylkema nog in actie in 2006 met zijn Collé / Toro BRL-Light

Maar ook de monteurs van Weytech onder leiding van Gerd Weyenberg hebben veel ervaring en kennis overgedragen aan de jonge coureur Thomas. Niet in de laatste plaats door zijn min of meer vaste monteur Thomas Müskens.
Derhalve is Thomas Hylkema zeer dankbaar voor alle support in 2006 !Maar zijn ontwikkeling staat niet stil. Reeds in december zijn de eerste testen gedaan in een Formule BMW op het circuit van Braga in Portugal.  Na een BRL-Light een hele overgang.
 
Een veel lichtere auto, minder vermogen, hogere bochtensnelheden en uiteindelijk veel snellere rondetijden. Thomas vind het super. In deze klasse rijden uitsluitend jongens tussen 16 en 20 jaar jong, meestal talenten uit de kartsport.Om vooraan mee te rijden moet je zeer fit zijn en gedisciplineerd leven. Maar Thomas met zijn passie voor racen heeft hier geen moeite mee ! Phil Bastiaans zal Thomas dit seizoen intensief begeleiden.
Nadere berichten over zijn plannen voor dit jaar zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Volgende week zal het Collé Rental & Sales BRL Racing Team bekend maken welke coureurs komend seizoen (2007) plaats zullen nemen in de vier welbekende blauw/gele wagens (2 BRL V6’en, 2 BRL Lights) van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team !

Meer info op: www.colleracing.nl / www.thomashylkema.com

Bron & Foto's:
- Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team
- Media Thomas Hylkema


Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
edbc5a
Onthoud mijn gegevens!