Coureurs van het Collé Rental & Sales Racing Team gaan voor podium plaatsen op Assen.

Tijdens de ‘Rizla Racing Days’ die komend weekend 12 en 13 augustus worden gehouden op het TT circuit van Assen zullen Donald Molenaar (BRL-V6), Sandor van Es (BRL-V6), Thomas Hylkema (BRL-Light) en Jochen Habets (BRL-Light) weer proberen om voor het Collé Rental & Sales Racing Team uit Sittard weer de nodige podium plaatsen te bezorgen.

De voorgaande race die gehouden werd tijdens de ‘ADAC Truck GP’ op de Nürburgring werden al mooie podiumplaatsen behaald door Donald Molenaar (2 keer een 2de plaats) en Thomas Hylkema (1ste plaats). Voor Thomas was dit  de eerste overwinning in zijn Collé Rental & Sales / Toro BRL-Light. Een zeer verdiende overwinning en we zullen zeker nog veel meer van Thomas maar ook Jochen in de BRL-Lights horen.
               www.eric-experience.com/brl-v6

In de BRL-V6 zijn de onderlinge verschillen zeer klein wat het spannend maakt wie er nu op het TT Circuit van Assen in race 9 en 10 met de meeste punten naar huis mag gaan. Donald en Sandor zullen zeker proberen weer op het podium te komen.Aan het Collé Rental & Sales Racing Team zal het zeker niet liggen. Zij hebben de 4 racebolides weer optimaal geprepareerd voor de race.

Op de zondag zal de reeds zeer bekende ‘Meet & Greet’ weer plaatsvinden bij de hospitality trailer van Collé Rental & Sales.  Men kan dan weer aan de coureurs vragen stellen en foto’s maken. Ook zal weer de bekende Collé Rental & Sales bodywarmer verloot worden aan diegene die de vraag correct beantwoord. Deze bodywarmer zal dan door alle 4 de coureurs gesigneerd worden. Een uniek exemplaar voor iedere racefan. Dus kom allen naar deze ‘Meet & Greet’.

Namens Raceflash wensen we alle 4 coureurs en natuurlijk ook alle overige BRL-V6 en BRL-Light coureurs veel succes en dat de beste mag winnen komend weekend op Assen.

Tijden BRR:

Vrijdag 11 augustus:
11:20-11:45 uur, Free Practice (1)
14:50-15:15 uur, Free Practice (2)
16:45-17:25 uur, Qualifying

Zaterdag 12 augustus:
15:25-16:06 uur, Race 1 (race 9 BRL-cup)

Zondag 13 augustus:
13:00-13:30 uur, ‘Meet & Greet’ Collé Rental & Sales
14:50-15:30 uur, Race 2 (race 10 BRL-cup)


               www.colle-sittard.nl / www.colleracing.nl


                            www.brl-v6.com


                                  www.rizla.nl

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
2a7e12
Onthoud mijn gegevens!