Collé Rental & Sales: ‘Verbluffende kwalificatie brengt Collé Rental & Sales coureurs aan kop’Assen, 10 augustus 2007

De aftrap van het Rizla Racing Days VIII weekend is genomen.
Vandaag, vrijdag 10 augustus, heeft de kwalificatie van de Benelux Racing League plaatsgevonden. De coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team hebben zich wederom van de goede kant laten zien !
Langzamerhand kunnen we spreken over een terugkerend ritueel !Sandor van Es is er met de eerste plaats vandoor gegaan tijdens de kwalificatie. Teamgenoot Donald Molenaar is keurig achter Sandor van Es gekwalificeerd op een tweede plaats.
De “Collé Rental & Sales-trein” zal dus morgen bij de start van Race 1 op kop van start gaan met Sandor van Es op positie 1 en Donald Molenaar op
positie 2 !Uitslag BRL-V6 Cup 2007 Kampioenschap Kwalificatie:
1 Sandor van Es
2 Donald Molenaar
3 Donny Crevels
4 Nelson van der Pol
5 Jeroen Bleekemolen

In de BRL Light klasse zien we dat Jochen Habets, rijdend in de Collé – Habets-Truck.nl BRL Light, er met de vijfde positie vandoor gaat tijdens de kwalificatie van de BRL Lights.
Tom Koop heeft zich met zijn Collé – Toro/Koop BRL Light op een negende positie weten te kwalificeren.
Tom Koop heeft dit weekend 1 doel voor ogen en dat is om een podiumplaats te gaan bemachtigen op het TT-circuit van Assen.

Gaby Uljee, rijdend in de BRL Light van Active Personeelsdiensten – Joop Claesens, tevens mede gesponsord door Collé Rental & Sales, mag morgen starten vanaf de derde plaats.
Gaby wist een hele scherpe tijd op de klok te zetten wat haar goede perspectieven biedt als de lampen op groen gaan om 14.25 uur, wanneer Race 1 losbarst.

De rondetijden verschillen weinig van elkaar; het zijn echt kleine verschillen en daarmee beloofd de 1e Race van dit weekend, die morgen om 14.25 uur op het programma staat, een spektakel te worden !
 
Uitslag BRL-Light Cup 2007 Kampioenschap Kwalificatie:
1 Henry Zumbrink
2 Michel Schaap
3 Gaby Uljee
4 Marijn van Kalmthout
5 Jochen Habets
9 Tom Koop

Zullen de coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team morgen, zaterdag 11 augustus, hele mooie plaatsen weten te behalen ?
De coureurs maken zich klaar voor de wedstrijd en de wagens staan in topconditie gereed.Het zal een spannende en enerverende race worden met zoals we inmiddels gewend zijn van de Benelux Racing League veel “close-racing” !!

“Bezoek ook eens onze website
 www.colleracing.nl en www.colle-sittard.nl
voor meer info, foto's en nog veel meer ..."

Bron: Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team  

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
d4454a
Onthoud mijn gegevens!