Collé Rental & Sales: Sandor van Es rijdt snelste tijd in BRL-V6 kwalificatie op Assen gevolgd door teamgenoot Donald Molenaar.(07-08-2009) - Assen (NL) - Rizla Racing Days - Kwalificatie

Collé Rental & Sales: Sandor van Es rijdt snelste tijd in BRL-V6 kwalificatie op Assen gevolgd door teamgenoot Donald Molenaar

Sandor van Es is back…
Na wat mindere resultaten in de vorige races is Sandor van Es geheel ‘Back in Town’.

‘s Morgens tijdens de vrije training kon Collé Rental & Sales BRL-V6 Sandor van Es geen enkele meter rijden, het differentieel was stuk en moest door zijn monteurs vervangen worden. Het professionele handelen van de monteurs en team werd beloond !Onder tropische weersomstandigheden werd er ‘s middags begonnen aan de kwalificatie van de Benelux Racing League; zoals het motto van Collé Racing is “Knallen & Gassen”, kwam uit.

Kwalificatie BRL-V6
Sandor van Es begon de kwalificatie eerst met enkele ronden rustig te rijden om zo zijn gerepareerde BRL-V6 bolide te checken. Na binnenkomst in de pits werden de banden vernieuwd en begon Sandor van Es alles uit zijn BRL-V6 te persen om een goed resultaat neer te zetten. Dit deed ook zijn teammaat Donald Molenaar. Het geluk was nu aan Sandor’s zijde en hij pakte de snelste tijd op de voet gevolgd door Donald Molenaar.

”Ja, het was een superronde en het voelt goed om weer helemaal terug te zijn in de top. Nu morgen mijn Pole Position nog omzetten in een podium plaats. Ik zal er alles aan doen om het sterke deelnemersveld achter me te houden”, aldus Sandor van Es.

Uitslag kwalificatie BRL-V6 ‘Rizla Racing Days’ vrijdag 7 augustus:
1. Sandor van Es
2. Donald Molenaar
3. Donny Crevels
4. Jacky van der Ende
5. Dennis Retera

BRL-Light
Tom Koop was met zijn Collé Rental & Sales / Toro BRL-Light ook weer van de partij. Op zijn thuiscircuit wil hij weer alles uit de kast halen om weer hoog te gaan eindigen.
Marcel Peters (Van der Pas Racing / Collé Rental & Sales) reed weer een goede kwalificatie alsmede zijn teammaat Eric van den Munckhof, eveneens uitkomend voor ‘Van de Pas Racing’.  Beiden coureurs eindigden in de top 5 en Tom Koop viel er net buiten.

Uitslag BRL-Light ‘Rizla Racing Days’ vrijdag 7 augustus:
1. Chris Maliepaard
2. Marcel Peters
3. Danny Bleek
4. Eric van den Munckhof
5. Michiel Schaap
6. Tom Koop

Tijdschema Benelux Racing League ‘Rizla Racing Day’

Zaterdag 8 augustus
15:40 - 16:15  Benelux Racing League        Race 1
Zondag 9 augustus
14:55 - 15:25  Benelux Racing League        Race 2

Het volledige programma is te downloaden op www.rizla.nlHet laatste nieuws over het Collé Rental & Sales BRL Racing Team is te vinden op de vernieuwde website www.colleracing.nl.          

     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
2686d2
Onthoud mijn gegevens!