Collé Rental & Sales: Sandor van Es pakt snelste tijd, Donald Molenaar pakt positie 3 in de BRL-V6 kwalificatie.Sandor van Es gelukkig met de eerste positie…

Assen, 24 oktober 2009  - De kwalificatieronden tijdens de Slam!FM Finale Races op het TT-Circuit van Assen hebben goede resultaten opgeleverd voor de heren coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team. Sandor van Es is deze keer de gelukkige die er met de Pole Position vandoor ging in de BRL V6 gevolgd door de snelle belg Marc Goossens op de tweede plaats en Donald Molenaar op de derde plaats.

Sandor van Es heeft zich in een aantal ronden naar een hele snelle tijd toe gereden welke hem de eerste plaats opleverde. “Zeker ben ik tevreden ! De kwalificatie verliep lekker. In het begin van de kwalificatie-sessie was het, net als in de vrije training vanmorgen, hard werken om snel door de bochten te komen van het TT-circuit hier in Assen. Maar ik ben er in geslaagd om er met de snelste tijd vandoor te gaan. Morgen lekker vanaf Pole Position vertrekken tijdens Race 1 !”, aldus Sandor van Es.

  

Teamgenoot Donald Molenaar prijkte een lange tijd bovenaan de schermen met de snelste kwalificatietijd. “Tijdens de vrije training vanmorgen kon ik mooi nog even checken of alles goed afgesteld stond aan mijn Collé Rental & Sales BRL-V6. Even leek het er in deze kwalificatie op dat ik de snelste tijd neergezet had waar niemand meer aan kon tippen en ben ik terug naar binnen gegaan. Maar daarna slaagde teamgenoot Sandor van Es erin om nog onder mijn tijd te duiken. Hiermee ben ik doorgeschoven naar de derde positie. We hebben morgen bij de start van Race 1 Marc Goossens nog tussen ons staan op de tweede plek. Het zal spannend worden morgen”, zei Donald Molenaar.Vol vertrouwen gaan de heren coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team de races die morgen op de planning staan tegemoet ! Het zal morgen een spannende strijd worden tijdens deze Slam!FM Finale Races ! Maar liefst vijf coureurs zaten in deze kwalificatie-sessie binnen de seconde.

  Uitslag kwalificatie BRL-V6 ‘Slam!FM Finale Races’ zaterdag 24 oktober

1. Sandor van Es
2. Marc Goossens
3. Donald Molenaar
4. Donny Crevels
5. Nelson van der PolBRL-Light
Tom Koop is tijdens dit Slam!FM Finale Race-weekend op het TT-Circuit van Assen ook van de partij met zijn Collé Rental & Sales / Toro BRL-Light. Tom Koop heeft de vrije training van vanmorgen ideaal kunnen benutten om de afstelling van zijn Collé Rental & Sales / Toro BRL-Light nog eens onder de loep te kunnen nemen. “Tijdens de kwalificatie slaagde ik erin om op de zevende positie terecht te komen. Morgen ga ik direct na het vallen van het startsein op “jacht” naar voren toe en zo proberen nog een aantal op te klimmen”, aldus de zelfverzekerde Tom Koop.

Marcel Peters (Van der Pas Racing / Collé Rental & Sales) reed deze kwalificatie-sessie een perfecte kwalificatie ! Marcel Peters mag morgen vanaf Pole Position starten en zal natuurlijk proberen om ook op deze positie te eindigen. Teammaat Eric van den Munckhof, eveneens uitkomend voor ‘Van de Pas Racing’,  kwalificeerde zich op een vierde plaats en zal aansluiting gaan zoeken bij zijn teamgenoot Marcel Peters en zo proberen ook op het podium te eindigen.


 
Uitslag kwalificatie BRL-Light ‘Slam!FM Finale Races’ zaterdag 24 oktober
1. Marcel Peters
2. Chris Maliepaard
3. Bas Lammers
4. Eric van den Munckhof
5. Michel Schaap
7. Tom Koop

Tijdschema Benelux Racing League ‘Slam!FM Finale Races’
Zondag 25 oktober
11.55 - 12:25 Benelux Racing League Race 1 (25'+1L)
16.35 - 17:05 Benelux Racing League Race 2 (25'+1L)

Het volledige programma is ook te downloaden op www.tt-assen.com.

Voor alle uitslagen klik hier......

Het laatste nieuws over het Collé Rental & Sales BRL Racing Team is te vinden op onze website www.colleracing.nl.


          

     


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
953db2
Onthoud mijn gegevens!