Collé Rental & Sales: ‘Sandor van Es pakt overwinning na lange safety car situatie’De Safety car bepaald grotendeels de uitslag van race 5 van het Benelux Racing League tijdens de ‘Rizla Racing Day’
  

Race 5 van het BRL-V6 Cup
De beide Collé Rental & Sales (BRL Racing Team)  coureurs Sandor van Es en Donald Molenaar mochten van de eerste startlijn vertrekken. Sandor van Es ging er direct als een speer van door en nam voor de eerste bocht al een kleine voorsprong voor Donny Crevels, Jacky van der Ende die beide Donald Molenaar voorbij waren gestoken.Het gehele BRL startveld kwam goed door de eerste bocht. In ronde 3 ging het mis met diverse BRL-Lights waardoor de ‘safety car’ de baan op moest komen om de marshals en rescue team hun werk te kunnen laten doen.
Deze safety car situatie duurde 8 ronden en in ronde 12, nadat de ‘safety car’ de baan had verlaten, werd iedereen afgevlagd.     Uitslag race 5 BRL-V6 ‘Rizla Racing Day’ Assen
1. Sandor van Es
2. Donny Crevels
3. Jacky van der Ende
4. Jeroen Bleekemolen
5. Donald MolenaarRace 5 van het BRL-Light Cup
Dit was een race om voor ons team snel te vergeten. Jochen Habets in zijn Collé – Habets-Truck.nl BRL Light vetrok vanaf een keurige 5de positie en maakte direct na de start aansluiting met de kop. Tom Koop in zijn Collé – Toro/Koop BRL Light kwam niet goed weg waardoor hij vanaf het middenveld zich naar voren moest rijden.  Gaby Uljee (Active Personeelsdiensten – Joop Claesens) vertrok van de 3de plaats en probeerde aansluiting te krijgen met de nummer 1 Henry Zumbrink en Michel Schaap.

Jochen Habets na 2 rondes aansluiting krijgen met Gaby Uljee maar toen ging het behoorlijk ahrd mis in ronde 3. Doot 2 gespinde bolides midden op de baan kon een botsing niet meer vermeden. Zowel Gaby Uljee als Jochen Habets waren hierbij betrokken hetgeen betekende einde race 5.
Tom Koop in zijn Collé – Toro/Koop BRL Light had zich door deze situatie keurig naar voren weten te rijden en eindigde als 6de.

Uitslag race 6 BRL-Light ‘Rizla Racing Day’ Assen
1. Henry Zumbrink
2. Marijn van Kalmthout
3. Frank Gielens
4. Eric van den Munckhof
5. Roy Panman
6. Tom Koop
DNF Jochen Habets
DNF Haby Uljee

Het zal een drukke en lange avond worden voor het Collé Rental & Sales (BRL Racing Team)  om de Collé – Habets-Truck.nl BRL Light van Jochen Habets weer morgen aan de start te krijgen.

De uitslagen zijn onder voorbehoud gezien er door enkele coureurs protest is in gediend.

“Bezoek ook eens onze website
 www.colleracing.nl en www.colle-sittard.nl
voor meer info, foto's en nog veel meer ..."

Bron: Media Collé Rental BRL Racing Team


  

  

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
d5a16b
Onthoud mijn gegevens!