Collé Rental & Sales: Sandor van Es pakt dubbele overwinning en Jochen Habets pakt podiumplaats’Assen, 12 augustus 2007
Het was een zeer warme zondag op het TT Circuit van Assen bij de ‘Rizla Racing Day’. Het publiek was al zeer vroeg in de ochtend massaal naar Assen vertrokken. Files op de A28 in beide richtingen maar de race fans werden op het wachten dik beloond. Voor het Collé Rental & Sales (BRL Racing Team) was het weer een mooi en vooral succesvol weekend.

Race 6 van het BRL-V6 Cup

Sandor van Es van het Collé Rental & Sales (BRL Racing Team) mocht weer van pole vertekken gezien zijn overwinning zaterdag, met in zijn kielzog Donny Crevels en Jacky van der Ende. De start verliep super voor Sandor van Es en kon al direct enkele meters uitlopen. Donald Molenaar had het moeilijker. Hij was in een felle strijd met Jeroen Bleekenmolen. Na 2 rondes probeerde Jeroen, Donald voorbij te steken. Dit lukte net niet en Jeroen moest door de grindbak en zodoende weer aansluiting maken met de rest van veld.
Sandor van Es behield deze voorsprong en pakte zo weer een mooie overwinning voor het Collé Rental & Sales (BRL Racing Team)Uitslag race 6 BRL-V6 ‘Rizla Racing Day’ Assen
1. Sandor van Es
2. Danny Crevels
3. Jacky van der Ende
4. Donald Molenaar
5. Danny van Dongen 

Race 6 van het BRL-Light Cup
Door de opgelopen schade van de zaterdag aan de Collé – Habets-Truck.nl BRL Light van Jochen Habets hadden de monteurs van Collé/Weytech een lange avond voor de boeg. Het werken werd beloond en vandaag stond de Collé – Habets-Truck.nl BRL Light van Jochen Habets weer geheel raceklaar. Jochen Habets moest door het uitvallen nu als laatste vertrekken bij de BRL-Lights. Na een goede start reed Jochen de race van zijn leven. Hij haalde een na andere BRL-Light in en kwam op een  keurige derde plaats. Deze behield hij tot de finish vlag.     Het complete Collé – Habets-Truck.nl BRL Light team was in feestvreugde met dit mooi resultaat. Tom Koop in zijn Collé – Toro/Koop BRL Light kwam niet goed weg tussen alle racebolides maar wist zich toch nog op een 11 plaats te eindigen.Gaby Uljee, rijdend in de BRL light van Active Personeelsdiensten – Joop Claesens, tevens mede gesponsord door Collé Rental & Sales, eindigde op een 4de plaats.

Uitslag race 6 BRL-Light ‘Rizla Racing Day’ Assen
1. Marijn van Kalmthout
2. Henry Zumbrink
3. Jochen Habets
4. Gaby Uljee
5. Michiel Schaap
11. Tom Koop

De volgende BRL zal zijn tijdens het Champcar weekend op het circuit van Zolder (België) 25 en 26 augustus.
Collé Rental & Sales zal hier groot gaan uitpakken. Meer informatie volgt binnenkort.

“Bezoek ook eens onze website www.colleracing.nl
en www.colle-sittard.nl voor meer info, foto's en nog veel meer ..

Bron: Media Collé Rental BRL Racing Team


  

  

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
39e46e
Onthoud mijn gegevens!