Collé Rental & Sales: Sandor van Es pakt 2de plaats, Donald kon niet van start gaan in Race 1 -Sandor van Es finisht op een 2de plaats!Het waren tijdens deze eerste race van vandaag wisselende resultaten voor het Collé Rental & Sales BRL Racing Team op het Circuit Park Zandvoort. Donald Molenaar had ongelukkigerwijs te kampen met mechanische problemen reeds voordat Race 1 van start ging. Teamgenoot Sandor van Es daarentegen zette een prachtige prestatie neer om op de tweede plaats te eindigen.Donald Molenaar:
“Dit had ik me natuurlijk heel anders voorgesteld. Toen ik weg wilde rijden van de startgrid voor onze opwarmronde kwam mijn Collé Rental & Sales BRL V6 heel slecht van de plaats. Ik kon helaas niet van start gaan op deze manier en ben teruggekeerd naar de pitstraat. Jammer, maar helaas.” Donald Molenaar gaat vanmiddag zijn uiterste best doen tijdens Race 2 en probeert zo toch de nodige punten binnen te halen.

Sandor van Es kende deze eerste race van vandaag een goede start. Na het vallen van de start gaf hij zijn Collé Rental & Sales BRL V6 flink de sporen. “Ik zette meteen de achtervolging in op mijn voorganger. Ik heb rondenlang geprobeerd een gaatje te vinden en om de aansluiting vast te houden. Maar de race was te kort om hem nog voorbij te kunnen gaan. Ik ben op een mooie tweede plaats terecht gekomen”, aldus Sandor van Es. Sandor van Es heeft in Race 1 de snelste ronde op zijn naam weten te zetten.

We zijn benieuwd naar de prestaties van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team in Race 2 ! Ongetwijfeld dat dit de nodige spanning zal gaan geven. We zullen het gaan beleven om 14.10 uur in Race 2 vandaag !

Uitslag Race 1 BRL-V6 ‘Finale Races - Zandvoort’ zondag 11 oktober
1. Nelson van der Pol
2. Sandor van Es
3. Donny Crevels
4. Henry Zumbrink
5. Jacky van der Ende
-- Donald Molenaar

BRL-Light
In de BRL Light zien we Tom Koop starten vanaf de achtste positie. Tom Koop: “Ik kende een goede start en kon lekker snel inhaken bij mijn voorgangers. Gedurende de race heb ik nog een paar plaatsen naar me toe kunnen trekken en ik ben als zesde geëindigd.” Met de omgekeerde startvolgorde zullen we kijken wat Tom Koop gaat presteren in zijn Collé Rental & Sales – Toro BRL Light in de tweede race van vandaag.

Marcel Peters (Van der Pas Racing / Collé Rental & Sales) vertrok vanaf P3 en nestelde zich op deze plek. Marcel finishte eveneens als derde deelnemer van de BRL Light. Op de tweede plaats van het podium zien we teammaat Eric van den Munckhof, eveneens uitkomend voor ‘Van de Pas Racing’ staan. Eric startte achter Marcel Peters en wist zich op te rijden tot positie 2 gedurende deze race.

Uitslag Race 1 BRL-Light ‘Finale Races - Zandvoort’ zondag 11 oktober
1. Chris Maliepaard
2. Eric van den Munckhof
3. Marcel Peters
4. René Zwikker
5. Dick van der Donk
6. Tom Koop

Tijdschema Benelux Racing League ‘Finale Races - Zandvoort’
Zondag 11 oktober
14.10 – 14:35  Benelux Racing League        Race 2 (25'+1L)

Het laatste nieuws over het Collé Rental & Sales BRL Racing Team is te vinden op de vernieuwde website www.colleracing.nl

Bron: media Collé Rental & Sales BRL Racing Team
Foto's Raceflash.nl


          

     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
81bc49
Onthoud mijn gegevens!