Collé Rental & Sales: Sandor van Es pakt 1 en Donald Molenaar gaat met de 2e positie aan de haalAssen (NL) - Rizla Racing Days - Race 2

Opnieuw moest de wedstrijdleiding in actie komen tijdens race 2 in de Benelux Racing League. Diverse coureurs werden naar de wedstrijdleiding verzocht. Na een kleine 2 uur wachten na de verreden race ontvingen we de uiteindelijke officiële uitslag van race 2.BRL-V6

Direct van start reden de Belg Marc Goossens en Nelson van der Pol iets weg van de kop van de BRL. Het was stuivertje wisselen tussen beiden coureurs. Dit duurde een lange tijd in de race maar door de hoge spanning kwam het tot fouten wat resulteerde dat Nelson van der Pol moest uitvallen. De koele Collé Rental & Sales coureurs Sandor van Es en Donald Molenaar maakten hier dankbaar gebruik. Sandor van Es nam de kop over van Marc Goossens en Donald Molenaar sloot aan achter zijn teamgenoot.Maar desondanks pakte alles goed uit voor het Collé Rental & Sales BRL Racing Team. Sandor van Es werd de winnaar in race 2 gevolgd door zijn teammaat Donald Molenaar.Uitslag BRL-V6 Rizla Racing Days Assen, Race 2, 9 augustus:
1. Sandor van Es
2. Donald Molenaar
3. Renger van der Zande
4. Jeroen Bleekemolen
5. Marc Goossens

BRL-Light
Opnieuw, zoals we ook konden bewonderen in race 1 gisteren, waren er diverse bumper aan bumper racemomenten te zien. Actie, spanning en sensatie in de BRL-Light.
Chris Maliepaard die race 1 al op zijn naam schreef deed dit ook in race 2.Marcel Peters (Van der Pas Racing / Collé Rental & Sales) pakte weer een keurige 2de plaats en pakte hierdoor de nodige punten voor het klassement wat hij tot heden nog riant aanvoert.Tom Koop in zijn Collé Rental & Sales / Toro BRL-Light was goed op weg naar een podiumplaats maar door een inhaalactie van een BRL-V6 van Peter Gerhards ging het mis. Peter Gerhards ging niet netjes voorbij Tom Koop waardoor beiden elkaar raakten en Tom Koop zijn Collé Rental & Sales / Toro BRL-Light naast de baan moest zetten en dus einde race was voor hem.Eric van den Munckhof, eveneens uitkomend voor ‘Van de Pas Racing’  kon de kopmannen net niet bij blijven wat resulteerde in een keurige achtste plaats.

Uitslag BRL-Light Rizla Racing Days Assen, Race 2, 9 augustus:
1. Chris Maliepaard
2. Marcel Peters
3. Dany Bleek
4. Marijn van Kalmthout
5. Michiel Schaap
8. Eric van den Munckhof

Next race!
De volgende race van de Benelux Racing League zal opnieuw plaatsvinden op het TT Circuit van Assen op zondag 30 augustus.

Het laatste nieuws over het Collé Rental & Sales BRL Racing Team is te vinden op de vernieuwde website www.colleracing.nl.          

     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
29cb1e
Onthoud mijn gegevens!