Collé Rental & Sales: ‘Sandor van Es niet te kloppen! Spa Francorchamps, 17 juni 2007De stemming zit er goed in ! Dit mede door het goede weer in Spa Francorchamps ! Al velen belangstellenden hadden zich in ochtenduren al naar Spa Francorchamps begeven om de eerste race van de Benelux Racing League te komen bekijken. Het was een spannende eerste race te noemen !Race 1 BRL V6 Kamipoenschap 2007 ‘Spa Euro Race’:

Sandor van Es voelt zich goed thuis in de BRL V6 wagen met startnummer 1.
Tijdens de eerste race van het Spa Euro Race weekend doet hij het weer !
Sandor van Es was goed weg bij de start en wist de leiding stevig in handen te houden. Zelfs na een safetycar situatie kwam zijn podiumplaats niet onder vuur te liggen.
Donald Molenaar, die vanaf de derde positie startte, had even een kleine ‘touché’ met de muur bij de pitstraat maar gelukkig bracht dit hem weinig schade en kon de race goed uitrijden. Donald Molenaar finishte als vierde.

Junior Strous, die eveneens rijdt in de Atlantic-Champcar series in de Verenigde Staten, was eveneens goed van start gegaan. Op zijn tocht naar de finish raakte hij in aanraking met een andere deelnemer, maar kon de race gewoon uitrijden.

Junior Strous zette tevens de snelste ronde op zijn naam (2:39.395 seconde).

Uitslag BRL-V6 Cup 2007 Kampioenschap, Race 1 ‘Spa Euro Race’:
1 Sandor van Es
2 Jacky van der Ende
3 Donny Crevels
4 Donald Molenaar
5 Junior Strous

Race 1 BRL Light Kampioenschap 2007 ‘Spa Euro Race’: In de BRL Light klasse was de strijd er niet minder om.
Jochen Habets, die in deze race vanaf de achtste plaats startte, heeft met zijn Collé – Habets-Truck.nl BRL Light een plaatsje kunnen “stelen” en is gefinisht op een zevende plaats. Tom Koop, rijdend in de Collé – Toro/Koop BRL Light, is van start gegaan vanaf de twaalfde plaats en heeft een flinke opmars gemaakt gedurende deze race. Plaats na plaats kwam Tom Koop dichterbij zijn teamgenoot, Jochen Habets, om zo de aansluiting te vinden.

Samen met Jochen Habets, die direct voor Tom Koop over de finish kwam, is dit een hele goede prestatie van de beide heren !

Gaby Uljee, rijdend in de BRL light van Active Personeelsdiensten – Joop Claesens, heeft haar voorgangers flink op hielen gezeten. Dit mocht helaas niet lukken gedurende deze tweede race.
Ze heeft echter 1 plaats moeten afstaan en is gefinisht op een vijfde plaats.
Gaby Uljee is er vast van overtuigd dat ze tijdens de tweede race vandaag, om 17.25 uur, verder naar voren kan komen. Wellicht dat dit voor haar een podiumplaats kan opleveren.

Uitslag BRL-Light Cup 2007 kampioenschap, Race 1 ‘Spa Euro Race’:
1 Henry Zumbrink
2 Michel Schaap
3 Marijn van Kalmthout
4 Niels Hartvelt
5 Gaby Uljee
7 Jochen Habets
8 Tom Koop

De heren coureurs gaan er vanmiddag tijdens de tweede race weer vol tegenaan en gaan voor podiumplaatsen ! Dit beloofd weer genoeg spektakel te gaan worden !

Foto’s:
Essay Produkties/Chris Schotanus
info@essayprodukties.nl / www.essayprodukties.nl

UITSLAGEN
Uitslagen race 1, klik hier
Uitslagen race 2, klik hier

Meer info klik hier.

Bron: Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
6e2437
Onthoud mijn gegevens!