Collé Rental & Sales: Sandor van Es “Never change a winning team !”Sittard, 04 mei 2007

Voor het derde jaar op rij verdedigt Sandor van Es de kleuren van het team van Collé Rental & Sales in de spectaculaire Benelux Racing League. Na het winnen van het BRL V6 KAMPIOENSCHAP 2006 ligt de lat voor dit jaar hoog.
“De drie voorgaande keren dat ik kampioen werd, ben ik het seizoen erop overgestapt naar een andere raceklasse. Dit wordt de eerste keer dat ik met startnummer 1 rijd. Ik zal er uiteraard alles aan doen om die te verdedigen. Een prachtige uitdaging !”De Amsterdamse coureur realiseerde vorig jaar een ongekend huzarenstuk. Vanuit een schijnbare kansloze positie – in de eerste vier wedstrijden zag hij slechts één keer de finish – wist hij toch nog op te klimmen tot de allerhoogste plek op het ereschavot. “We hebben de moed nooit laten zakken, want in de BRL weet je het maar nooit. Samen met de mannen van Collé Rental & Sales en de technische staf van Weytech hebben we er keihard aan gewerkt om de auto op de rit te krijgen. Halverwege het seizoen won ik ineens vier races op rij en in één klap behoorde ik weer tot de kanshebbers. Pas in de allerlaatste race rolde het balletje uiteindelijk mijn kant op. Dit was zonder meer mijn zwaarst bevochten titel van allemaal.De champagne smaakte dan ook zoeter dan ooit !”
Sandor weet dus als geen ander dat ook in 2007 de strijd in de BRL-V6 alle kanten op kan gaan. “Het wordt ongetwijfeld weer heftig. Deze winter zijn er een aantal wijzigingen/updates aan de auto doorgevoerd, zodat de racewagens helemaal gereed zijn voor dit seizoen, 2007 ! Dat neemt niet weg dat het een hele klus wordt om mannen als Donny Crevels, Jacky van den Ende, Danny van Dongen en Jeroen Bleekemolen te verslaan. En wat te denken van mijn teamgenoot Donald Molenaar ? Die is na twee keer tweede te zijn geworden in de BRL gebrand als nooit tevoren.

Ik ben trouwens blij dat ik hem weer naast me heb bij het team. Het wederzijdse respect en vertrouwen tussen ons is erg groot.”
Sandor en Donald beschikken over een grote dosis teamspirit en ambitie, die hen uitstekend van pas komen dit komende seizoen !

Naast de sportieve uitdaging gaan Sandor van Es en Donald Molenaar er ook weer alles aan doen om het de gasten van Collé Rental & Sales, Habets Trucks, Toro-Jean Heybroek, Koop en de medesponsoren naar de zin te maken. Sandor: “Het is belangrijk dat niet alleen wij, maar ook de sponsors en relaties het naar de zin hebben tijdens de race-evenementen. Maar dat gaat bijna vanzelf. We hebben het altijd erg gezellig met elkaar, en dat willen we graag zo houden. Ik vind het leuk als de mensen enthousiast en meelevend zijn, en met een glimlach het circuit verlaten.

We rijden dit jaar trouwens tijdens een aantal fantastische evenementen, zoals de A1 Grand Prix op Zandvoort en de ChampCar weekeinden op Assen en Zolder. Ons programma is wat dat betreft absoluut een toegevoegde waarde voor iedereen. Kortom, ik heb er zin in!”“Bezoek ook eens onze website  www.colleracing.nl en www.colle-sittard.nl voor meer info, foto's en nog veel meer ..."

Bron: Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team


Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
5f5680
Onthoud mijn gegevens!