Collé Rental & Sales: “Robin Frijns meets Collé Rental & Sales BRL V6 Team in Zandvoort”Sittard, 18 juni 2009 - Robin Frijns (Frijns een goed bevriende zakenrelatie van Collé Rental & Sales), uitkomend dit seizoen voor het Duitse Kaufmann Formule BMW Europe team verbeterde tijdens het ‘TANGO Masters of Formula 3’ race weekend 13 en 14 juni in Zandvoort het baanrecord in zijn klasse. Tijdens de kwalificatie verliep alles super.voor Robin Frijns en pakte al snel zijn eerste pole op Nederlandse bodem. Het baanrecord in de Formule BMW Europe op Zandvoort stond op naam van Vettel in 1.42.7 maar daar ging Robin Frijns al snel onder met een tijd van 1.42.5Best rookie

Best rookie in race 1, hetgeen resulteerde in een keurige 2de plaats en dus op het podium. Door een klein stuurfoutje in de S-bocht moest Robin Frijns helaas de Braziliaan Felipe Nasr voor laten gaan. Race 2 verliep iets minder goed, gezien de racebolide van Robin Frijns licht werd geraakt door een collega coureur. Schade was beperkt maar hij moest toch 3 man voor laten gaan en eindigde daardoor op een 4de plaats.

Team Collé meets team Frijns
Het komt niet vaak voor dat beide teams op 1 groot evenement rijden maar tijdens de ‘TANGO Masters of Formula 3’ op Zandvoort was het wel zo. Natuurlijk gingen de Collé Rental & Sales BRL coureurs Donald Molenaar en Sandor van Es en door Collé medegesponsorde BRL-Light Marcel Peters op bezoek bij Robin Frijns. Uiteraard was het bezoek wederzijds en ging Robin Frijns en zijn team op bezoek bij het Collé Rental & Sales BRL Racing Team.

De nodige foto’s mochten zeker niet ontbreken. Op de vernieuwde website van Collé Racing (www.colleracing.nl) zal het laatste nieuws over de Formule BMW Europe coureur Robin Frijns te vinden zijn aangevuld met vele foto’s van deze ontmoeting.

Volgende racedata:
- Formule BMW Europe 
  19 - 21 Juni Silverstone (F1 GP, Great Britain)  
- BRL     
  04 – 05 juli Assen (Dutch PowerPack Festival, Netherlands)

Informatie
Meer nieuws en informatie over Robin Frijns www.robinfrijns.com en over de Formule BMW Europe klasse is te vinden op www.jk-racing.de en op de officiële website www.formula-bmw.com.

Het laatste nieuws over het Collé Rental & Sales BRL Racing team is te vinden op www.colleracing.nl

Bron: Media Collé Rental & Sales / Foto's Raceflash.nl

  
     


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
7ae801
Onthoud mijn gegevens!