Collé Rental & Sales 'PREFERRED SPONSOR' ChampCar GP ZolderCollé Rental & Sales uit Sittard is een zogenaamde ‘preferred sponsor’ voor de ChampCar-race op Zolder, die zondag 25 augustus gehouden wordt.
Directeur Frans Collé sloot onlangs een voorname eenjarige overeenkomst met de racedirectie van het Belgische circuit. De Champ Car race in Zolder, is de eerste van twee GP's, die de Amerikaanse tegenhanger van de F1 op haar Europese toer aandoet.

Ook op het sportieve vlak zal het bedrijf die zondag zijn mannetje staan. Collé is met zijn raceteam Collé Racing deelnemer aan de BRL-races die voor en na de ChampCar-races gehouden worden.


Allard Kalff (L) en Frans Collé (R)

Collé Rental & Sales, een bedrijf dat machineparken voor de bouw en industrie verhuurt en verkoopt vanuit vestigingen in Sittard, Utrecht en Bremen (Duitsland), stuurt maar liefst tien verreikers, 35 gators en drie hoogwerkers voor TV naar het Belgische circuit. Bovendien heeft Frans Collé gezorgd voor een truck met oplegger die tijdens de parade voorafgaand aan de ChampCar-race wordt ingezet om de rijders aan het publiek te tonen. Ook aan de gasten van het Limburgse bedrijf is gedacht. Op de bij de paddock in de buurt gebouwde Harry Maassen-tribune hebben zij een uitstekend zicht op het circuit en dus de races.

“Dit is voor ons supergoed! Het is een ontzettend mooi evenement met veel spektakel waar veel mensen op afkomen”, aldus een opgetogen Collé. “Bovendien doet er met Robert Doornbos ook een Nederlander aan mee. Voor het circuit van Zolder is het een heel bijzonder gebeuren, want in de BRL en natuurlijk de ChampCars wordt echt gas gegeven. Na de laatste Formule 1-race op dat circuit (1984), is dit het grootste evenement dat er sindsdien gehouden wordt!”


Frans Collé (L) en Jos Habets (R)

Wat Collé betreft blijft de sponsoring niet bij een deal voor slechts één jaar. Collé: “Als het goed bevalt, sponsoren we het evenement alle drie de jaren dat de ChampCars op Zolder zullen rijden. Eén jaar is ook niks. En ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen waarom het niet zou bevallen”, neemt hij een voorschot op een langere verbintenis.


Tom Koop (L) en Frans Collé (M)

In het voor- en naprogramma van de ChampCar-race zal Collé met zijn eigen BRL-team Collé Racing op Zolder in actie komen. Liefst vijf coureurs zullen die zondag namens het bedrijf uit Sittard in een BRL-bolide rondrijden.In de BRL V6 rijden drie piloten, onder wie regerend kampioen Sandor van Es, Donald Molenaar en Junior Strous. In de BRL Light strijden Jochem Habets en Tom Koop namens Collé Racing om de podiumplaatsen

Bron: Media Collé Rental & Sales


  

  

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
67964d
Onthoud mijn gegevens!