Collé Rental & Sales: ‘Posities gevestigd voor Collé Rental & Sales-coureurs tijdens kwalificaties’Sittard, 25 oktober 2008 - Heden morgen stond de kwalificatie voor de Benelux Racing League op het programma. Deze werd verreden onder zonnige weersomstandigheden.
De resultaten liegen er niet om; de heren coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team presteerden het om de beste startposities in de wacht te slepen.
BRL-V6

Donald Molenaar mag morgen bij de start van Race 1, om 10.20 uur vanaf Pole Position vertrekken. Hij slaagde erin om tijdens de kwalificaties in slechts een paar rondes de snelste tijd neer te zetten.
“Het wordt spannend en leuk morgen. Het zal erom gaan hangen wie er met de overwinning aan de haal gaat”, aldus Donald Molenaar.

Teamgenoot Sandor van Es kwalificeerde zich heel kort achter de tijd van Donald. Sandor vertrekt hiermee morgen vanaf de tweede startpositie en zal natuurlijk de jacht op de eerste positie inzetten vanaf het eerste moment dat het startsein gegeven wordt !


Kevin Leest, onze jongste coureur van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team,  heeft zich tijdens deze kwalificatie-sessie op een achttiende positie weten te plaatsen. Hij is vastbesloten en gedreven om zich morgen een weg naar voren toe te banen en zo een aantal posities op te klimmen.

Uitslag Kwalificatie BRL-V6, Formido Finale Races, 25 oktober 2008:
1 Donald Molenaar
2 Sandor van Es
3 Nelson van der Pol
4 Phil Bastiaans
5 Donny Crevels
18 Kevin Leest


BRL-Light
Collé Rental & Sales coureur Tom Koop zien we morgen bij de start van Race 1 van dit Formido Finale Race-weekend starten vanaf de 9e positie.

De mede door Collé Rental & Sales gesponsorde vrouwelijke BRL-Light coureur Femke Terpstra (PP Mechanics), zien wij starten vanaf de dertiende positie.


Zowel Tom Koop alsook Femke Terpstra zullen na aanvang van de start van Race 1 hun slag proberen te slaan om in de top 5 te geraken.Tijdschema Benelux Racing League
‘Formido Finaleraces’ Zandvoort

Zondag 26 oktober:
Race 1: 10:20 - 10:45 uur
Race 2: 15:50 - 16.15 uur

  


Het complete programma is te vinden op de Collé Rental & Sales BRL Racing Team website www.colleracing.nlBron: Media PR Collé Rental & Sales BRL Racing Team
© Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team


     
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
8ecfae
Onthoud mijn gegevens!