Collé Rental & Sales: ‘Perfecte prestaties voor het Colle Rental & Sales BRL Racing Team tijdens kwalificatie !’Zandvoort, 20 oktober 2007

Vandaag was het dan zover ! De aftrap van het Finale Race weekend op het circuit van Zandvoort is genomen ! Vanmorgen stond de vrije training voor de Benelux Racing League op het programma en om 11.30 uur was het tijd voor de kwalificatie.Tijdens de vrije training lagen de tijden van de BRL V6 coureurs nog redelijk dicht bij elkaar, maar in de kwalificatie zien we dat de coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team een sprint maken en hun tijden nog verder aanscherpen.Zodoende zijn de coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team erin geslaagd om de felbegeerde startposities in de wacht te slepen voor Race 1 die morgen op het programma staat.

Sandor van Es wist al na een paar ronden gereden te hebben de snelste tijd te noteren van het deelnemersveld en mag morgen, zondag 21 oktober, vertrekken vanaf de Pole Position.
Teamgenoot Donald Molenaar sluit zich ook deze keer weer aan bij zijn teamgenoot en mag direct achter Sandor van Es vertrekken vanaf de tweede plaats.

Uitslag BRL-V6 Cup 2007 Kampioenschap Kwalificatie Formido Finale Races:
1 Sandor van Es
2 Donald Molenaar
3 Nelson van der Pol
4 Danny van Dongen
5 Jeroen Bleekemolen

In de BRL Light serie zien we dat Gaby Uljee, rijdend in de BRL light van Active Personeelsdiensten, tevens mede gesponsord door Collé Rental & Sales, aan de haal gaat met de Pole Position ! Heel dicht achter Gaby Uljee zien we Henry Zumbrink staan op positie twee.Tom Koop (Collé – Toro/Koop BRL Light) heeft het eveneens niet onfortuinlijk gedaan tijdens de kwalificatie. Tom Koop wist een scherpe tijd op de klok te zetten en komt daarmee op de vijfde startpositie terecht.

Uitslag BRL-Light Cup 2007 Kampioenschap Kwalificatie Formido Finale Races:
1 Gaby Uljee
2 Henry Zumbrink
3 Theo Stor
4 René Zwikker
5 Tom KoopDe coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team maken zich op voor de Formido Finale Races die morgen op het programma staan. Het zal volgens de voorspellingen een drukke bezochte dag gaan worden !
Ook het weer speelt dit weekend mee om het tot een zinderend en gezellig weekend te maken.


 
Zondag zal Race 1 starten om 11:50 uur en Race 2 zal starten om 16:30 uur.

Kom dit racespektakel zelf aanschouwen en breng een bezoek aan het
Collé Rental & Sales BRL Racing Team in de Benelux Racing League paddock.

Bron: © Raceflash.nl / Collé Rental & Sales

      

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
b59a62
Onthoud mijn gegevens!