Collé Rental & Sales – ‘Marcel Peters pakt podium plaatsen in BRL-Light’Marcel Peters, bekend uit de kart en autospeedway wereld, wordt mede gesponsord door Collé Rental & Sales.
Tijdens de ADAC Truck GP weekend 12-13 augustus op de Nürburgring was ook de Benelux Racing League te gast. Daar werd race 5 en 6 verreden voor het BRL kampioenschap 2008.Podium plaaten

De enige Duitse rijder in de BRL-Light was Marcel Peters uit Straelen. Marcel Peters rijdend voor het PP Mechanics Team wilde nu gaan voor podium plaatsen in de in de BRL-light (van Theo Stor) klasse.Dit kwam uit. Marcel pakte in de 1ste race een mooie tweede plaats net achter Michel Schaap en derde Niels Hartvelt.
Race twee op de zondag was weer super voor het PP Mechanics Team. Marcel Peters pakte hier een mooie derde plaats. Eerste werd wederom Michel Schaap en tweede Niels Hartvelt.

Sponsoren
Marcel Peters is dan ook dol blij met deze prestatie en zeker voor zijn sponsoren:
Theo Stor, RVN, Work to do Group, Uitzendburo Mondial, Collé Sittard Rental & Sales, PP Mechanics en het Team onder leiding van Erik vd Pas, Snellen autoschade bedrijf, Mono Power detacheringbureau, Auto bedrijf Reede B.V., Munckhof en de Club van € 100,00.

RTL Masters of F3
Tijdens de RTL Masters of Formula 3 die verreden word op het circuit van Zolder (B) op 9 en 10 augustus zal Marcel Peters weer van de partij zijn in de BRL-Light. Hij zal dan proberen weer op het podium te komen en misschien wel als eerste…

Meer info! Kijk dan eens op:
www.colleracing.nl
www.raceflash.nl
www.brllight.nl
www.brl-v6.com

© Marcel Bol, raceflash.nl / Foto’s Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team, Raceflash.nl, RaceXpress.nl     
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
2018e2
Onthoud mijn gegevens!